Gandurile mele

10441256_698714706915599_3026355062604258392_n,,De ce trebuie sa-mi pun un scop?”

Intrebarea asta mi-am pus-o acum cativa ani pentru prima data dupa ce m-am inscris in CaliVita. Adica, ,,de ce n-as putea trai si fara sa-mi pun un scop in viata?”. Nu mai stiu de cate ori am repetat asta. Primul pas in asa zisa munca in CaliVita este sa-ti stabilesti Scopul. Sa-ti pui un scop in viata. La prima vedere pare simplu. Lasi asta si treci la pasul urmator. N-a fost asa. M-am apucat de treaba am inceput sa invat cate ceva despre produse si echipa dar… intrebarea nu-mi da pace. Si m-am apucat sa caut. Ce sa caut? Carti, articole, raspunsuri la intrebarea ,,de ce trebuie sa-mi pun un scop in viata?”. A durat ceva vreme, ani chiar, dar a meritat. Sunt convinsa ca sunt multi ca mine si ca sunt si mai multi cei care nu au auzit ca e bine sa-ti stabilesti un scop in viata. Timpul insa va veni pentru fiecare.

Azi puiul meu cel mare are un an de cand a devenit scriitor. Cartea ,,Gandurile mele” scrisa de el a implinit un an. La multi ani! Am multe urari de facut dar nu voi mai termina articolul daca le incep. Deci invartindu-ma prin casa si gandindu-ma la anul care a trecut mi-a venit un gand referitor la bilantul ultimului an. Aaa, nu prea am avut activitate… Total gresit!  Tocmai am realizat ca visele mele pe care le-am tot pus pe hartie de cand sunt in CaliVita sunt foarte multe implinite. 

Fericirea euIntai ca am o familie mai mult decat minunata si aceasta poza e facuta la sora in casa pentru ca ea e parte din suletul nostru.  Am mai spus poate ca titlul cartii a fost sugerat de prietena mea care a visat acest lucru. Nu-i minunat? Pentru cine n-a citit cartea, tricoul cu ce-i scris pe el a fost dorinta expresa a scriitorului intr-unul din articolele lui. Tricoul fratelui a venit implicit.  Anul asta in ziua Sfantului Gheorghe ne-am mutat impreuna, eu si scriitorul. In ziua Sfintilor Mihail si Gavril cartea implineste un an. Doamne Te iubesc si-Ti multumesc ca exist! Am facut un concediu de vis cu nepotii si baiatul si… am fost in excursie cu CaliVita, excursie pentru care buzunarul imi spusese ca nu am cum sa merg. Si ce daca, mai am o prietena care mi-a spus ca nu stiu eu sa fac socoteli si ca ea stie ca merg. A fost minunat. Puiul meu cel mic isi conduce masina… inca nu i-a pus nume. Am crescut un nivel in CaliVita atunci cand speram mai putin. Am cald in casa… Un vis care chiar imi parea vis atunci… cu cati ani in urma l-am scris? Acum imi tratez durerile de cap plecand la cumparaturi… aici si eu am crescut. Mai am… dar mi-e somn. 

Noapte buna… ssssst…   

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Afacere, Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *