Prima data la hairstylist

M-am dus sa ma tund. Trebuia sa o fac, aveam parul mai lung ca niciodata, pana undeva la mijlocul spatelui (de lene l-am lasat sa creasca atat de lung, nu din alte motive).
Intru intr-o frizerie normala de cartier unde sunt intampinat calduros de un tip. Din primele 5 secunde mi-am dat seama ca e ceva suspect. Avea miscarile alea feminine si un tatuaj pe toata mana.

Se apuca sa ma tunda, taie partea lunga dupa care se apuca de fineturi. Stii cum au frizerii talentul ala de a tunde aerul? Tipul asta a dus treaba la nivel de arta. A stat jumatate de ora sa tunda fire invizibile cu atata seriozitate, eleganta si stil incat n-am indraznit sa-l intrerup desi imi doream cu disperare sa termine. Am stat si m-am uitat in oglinda cum tunde aerul, masoara, analizeaza, mai tunde niste aer dupa care iar se opreste sa se uite. Intr-un final, cand reusise sa ma adoarma, arunca o replica geniala:
– La perciuni intervin?
Fiind luat pe nepregatite am avut instant raspunsul:
– Nu, ca intervine SMURD-ul.
Din fericire m-am oprit doar la “nu”.
Numai un hairstylist poate sa “intervina” la perciuni.

Acum arat exact ca Isus ala de-l vezi in toate icoanele. Ca intotdeauna de altfel, doar ca de data asta am fost tuns de un hair stylist, nu de un frizer.
Si toate firele mele invizibile arata perfect.

4 Responses

  1. Ciprian says:

    Sa imi trimiti o poza , vreau sa-ti vad noua freza , mai ales ca am tot vrut sa iti spun sa mai tai din firele alea invizibile :)))

    • Victor says:

      N-ai ce sa vezi ca arat la fel ca intotdeauna. Poate daca poza ar fi facuta de vreun profesionist atunci el ar stii cum sa fotografieze si firele invizibile. :)))

Leave a Reply