Frumusete

prefer o femeie urata care prin machiaj reuseste sa-si mascheze defectele uneia frumoasa care prin machiaj se urateste.
machiajul este o problema grava a femeilor din tara asta, pentru rezolvarea ei cred ca ar trebui introdusa in scoala in loc de “Lucru manual” o materie gen “Bazele machiajului”. in ziua de azi este inutil ca fata sa inveti sa cosi sau sa tricotezi insa mi se pare absolut necesar sa inveti sa te machiezi decent.
concret, am vazut azi nemachiata o tipa despre care opinia generala este ca daca nu e frumoasa atunci e cel putin draguta. initial a fost un fel de soc. era cam ca reclamele alea de la fast-food care iti prezinta un ditamai sandwich-ul care iti lasa gura apa si care nu seamana absolut deloc cu chestia neapetisanta pe care o primesti in loc. dupa ce prima reactie a disparut mi-am dat seama ca instinctiv si nerational am inceput sa o respect pe fata aia mult mai mult decat pana atunci. nu stiu tu cum esti insa eu ma vantur printr-o lume in care in 90% din cazuri machiajul urateste in loc sa ajute. de aceea o astfel de exceptie m-a surprins si mi-a dat de gandit. daca o tipa atat de urata a trecut peste acest mare dezavantaj si, mai mult decat atat, a pastrat o atitudine pozitiva fata de viata si a reusit sa faca in asa fel incat sa fie considerata frumoasa atunci ea nu poate fi decat o fiinta interesanta si inteligenta.
…iar fiintele interesante si inteligente intotdeauna m-au atras. si brunetele cu par lung, desigur. :))

One Response

  1. Danuta says:

    Trebuie sa ai un oarecare rafinament si pentru treaba asta..care la prima vedere e simpla..dar care nu e deloc asa. Am preferat mereu un machiaj discret, oricum eu sunt frumi si fara..:P ..
    Cata modestie pedalez acum…;P

Leave a Reply