Traieste


pana acum am fost prudent in a ma lauda cu viata mea. mi-am spus punctul de vedere, am descris stilul meu de viata si principiile pe care le urmez insa pe undeva ma asteptam sa apara candva o situatie care sa-mi demonstreze ca ma insel. la urma urmei viata de multe ori iti taie craca de sub picioare atunci cand ti-e lumea mai draga.
se pare insa ca poate sa taie oricate craci, nu are ce sa-mi faca daca eu nu ma sprijin de ele. ma gandeam azi ca am totusi 28 de ani si daca pana acum am fost fericit asa atunci ar fi cazul sa fiu mai increzator.
sunt un adept al lenei si s-ar putea ca in viitor sa scriu o filosofie a ei. lenea ca stil de viata are cel putin la fel de multe avantaje ca o viata de furnicuta muncitoare.
asa ca avand in spate certitudinea de pana acum a vietii mele iti spun: traieste viata ACUM! nu lasa asta pe mai tarziu pentru ca fiecare secunda netraita nu se mai intoarce.

2 Responses

  1. Danuta says:

    Lenea se invata? 🙂 Nu stiu..eu cand stau efectiv si nu am nimic de facut, ma simt mult mai obosita..si oricum simt ca ma uzez..cand nu fac nimic. Probabil ai gasit tu secretul, si la tine e constructiva lenea. 🙂 Cand dormi mult tot lene se cheama?:) Ca mie imi place doar sa dorm mai mult..ca pisicutele, insa nu sa si stau asa in letargie. 🙂 In fine, nimeni nu a murit de lene..exceptand cazuri medicale gen obezii..dar de munca sigur au murit..:)

  2. Victor says:

    LÉNE s. f. Faptul de a se complăcea în inactivitate; înclinația celui căruia nu-i place, care nu dorește, nu vrea să muncească, căruia îi place să stea fără să muncească;
    dupa parerea mea cei carora le place sa munceasca au un soi de problema psihica. :))

Leave a Reply