M-am intors

m-am intors. as vrea sa spun ca mai odihnit insa as minti. de fapt, aia care se duc in concediu sa se odihneasca sunt niste mosi. eu astept sfarsitul concediului ca sa fac asta.
am vazut si muntele si marea, am revazut locuri vechi si am descoperit unele noi, m-am intors acelasi insa pot spune ca m-am redescoperit.
bucurestiul isi asternuse fara sa imi dau seama praful peste mine. imi placea viata mea de acolo si mi se parea suficienta. a fost de ajuns insa sa ies din oras si autocarul sa prinda putina viteza pentru a simti cum se trezeste in mine nevoia adormita de a calatori. a fost un concediu in care am strabatut aproape 2000 de kilometri si cred ca nu m-as satura nici cu inca pe atat.
am vazut locuri minunate, am adunat amintiri superbe (iar ceea ce nu mai tin minte probabil este mai bine sa ramana asa), mi-am redescoperit pasiunea pentru fotografie si am capatat o dorinta nebuna de a pleca din nou, cat mai curand, nu conteaza unde.

P.S.:1) o sa pun si poze atunci cand imi voi invinge lenea
2) daca e adevarat ca muzica pe care o asculta spune multe despre personalitatea unui om atunci te las pe tine sa ma analizezi prin ceea ce ascult. cumparandu-mi un mp3 nou (pe ala vechi l-am spalat si nu i-a placut) l-am umplut cu Bon Jovi, Nirvana, Nickelback, Metallica, Guns’n’Roses, Shania Twain si Nightwish.
3)

4 Responses

Leave a Reply