Probleme si rezolvari

ma, incep sa cred si eu ca la noi intr-adevar nu e criza. daca ar fi atunci pe prima pagina al celui mai citit ziar din Romania ar fi un articol serios legat de politica sau de economie si nu problema Simonei-Senzual.
care problema?
pai e o problema de viata si de moarte:
“Nu mă pot ridica în braţe pe marginea bazinului, iar înainte nu aveam probleme să fac asta. Când înot, mă duc ca bolovanul la fund. Cred că sânii sunt prea grei şi muşchii aceia secţionaţi în timpul operaţiei mai au nevoie de timp să-şi revină. În cea mai mare parte a timpului, nu mai simt implanturile ca pe nişte corpuri străine, însă când dorm mă mai deranjează. Dacă vreau să stau pe burtă, am senzaţia ciudată că sunt aşezată pe un colac din acela pe care îl folosesc copiii când înoată”
aproape ca mi-au dat lacrimile pentru durerea ei, saracuta. noroc ca am realizat ca nu are cum sa se inece pentru ca oricat de grele ar fi silicoanele vidul din cap o va ridica intotdeauna la suprafata.
pentru o audienta mai mare as putea sa pun si o fotografie cu pietrele de moara ale Simonei…voi prefera insa sa pun o fotografie care prezinta ceva cu adevarat senzual si frumos.

i-as sugera Doamnei Udrea ca in loc sa promoveze pe sume obscene inexistentul turism ar face mai bine sa promoveze obscenitatile din show-biz-ul romanesc. la urma urmei peisaje au si altii, chiar mai frumoase, economie n-avem, politica si industrie nici atat, insa ceea ce avem si nu sunt nici pe departe promovate asa cum ar trebui pe plan extern sunt cu#vele. decat sa ne bagam acolo unde altii au zeci de ani de experienta in fata mai bine sa fim primii intr-un domeniu in care avem experienta si succesul este garantat.
specialiste avem, cu minime investitii tara noastra poate deveni bordelul Europei, mai trebuie numai si ca omenirea sa afle.
…iar asta ar fi un excelent clip de promovare:

asa in mod sigur vom atrage investitori straini in tara…sper ca Simona sa-si rezolve problemele cat mai repede. Romania are nevoie ca ea sa fie in plina forma atunci cand clientii straini isi vor face aparitia.

2 Responses

  1. ice4you says:

    Si fara reclama, in felul asta, tara asta s’a promovat singura! Nu exista strain sa nu stie ca in Romania sunt curve frumoase si ieftine iar mancarea este de la buna in sus. 😀

Leave a Reply