Boli psihice


din cand in cand mai primesc cate un horoscop care sa-mi spuna ca sunt nascut intr-o zodie naspa si ca am o gramada de probleme psihice pe care ma invata cum sa le rezolv.

“Egoul Racului este egoul acela sufocant, care nu te lasa sa traiesti fara el, care crede ca doar el stie sa asculte, sa ingrijeasca, sa hraneasca si sa ofere protectie. Acest tip de ego, este cel care hraneste dependente si care face ca oamenii sa se simta neajutorati, uneori chiar neinsemnati. Egoul asta poate chiar sa iti faca bine cu forta si de buna seama stie mai bine ce este mai bine pentru tine. Egoul asta hranit de luna il transforma pe rac intr-un fel de mama a ranitilor care daca nu are o victima o poate fabrica imediat. Egoul asta este mama care nu lasa copilul sa se dezvolte departe de ea care il face sa se simta vinovat ca devine adult.
Ce are oare de invatat racul pentru a se parasi caminul confortabil al propriului ego? Racul trebuie mai intai sa invete sa se simta acasa oriunde, nu doar acasa la el. Apoi trebuie sa invete sa rupa el toate cordoanele ombilicale care il leaga de trecut si familie, pentru a nu mai crea astfel de cordoane cu toti cei din jur. Racul trebuie sa invete ca oamenii pot avea o viata in afara de relatia cu ei, si ca au dreptul sa invete din greseli. Racul are de invatat ca sentimentele uneori pot insela, si ca un pic de ratiune nu strica din cand in cand. Un astfel de rac va putea sa faca pe oricine sa se simta acasa in compania lui si mai ales ii va putea face pe ceilalti sa isi inteleaga sentimentele fara a ajunge dependenti de ele.”

mananca rahat grav, mai putin intr-o privinta.
sunt de parere, si viata nu mi-a aratat in niciun moment ca ma insel, ca decat sa-mi invat sentimentele sa gandeasca mai bine imi invat ratiunea sa simta. poti sa-ti traiesti viata urmandu-ti sentimentele si instinctele fara sa ai un regret sau poti sa-ti urmezi ratiunea si logica, sa traiesti dupa tipare si planuri prestabilite si sa lasi viata sa treaca pe langa tine.
pentru prea multi oameni viata e ceea ce se-ntampla in timp ce-si fac planuri.

http://youtu.be/8vnJ8GQeRpg

P.S.: candva faceam poze frumoase….cum e asta de mai sus. in timp am pierdut ceva si nu imi dau seama ce, trebuie sa descopar.

Leave a Reply