Cenzura

de ceva vreme statul american a lansat un program mondial de distrugere in masa a creierelor umane pe cale muzicala. astfel, criminala industrie muzicala americana a lansat o serie de nulitati a caror singura menire este aceea de a distruge urechile ascultatorilor si prin asta urmaresc sa slabeasca puterea celorlalte tari ale lumii.
treaba le-a iesit de minune numai ca trucul nu le-a mers si in fata vigilentilor chinezi. astfel, statul chinez a ordonat ca siteurile de muzica sa elimine melodii interpretate de cantacioase ca Lady Gaga, Beyonce sau Katy Perry, in caz contrar urmand ca ele (siteurile) sa fie cele eliminate.
la prima vedere poate parea scandalos ca in secolul nostru mai exista inca o tara care are o asemenea ingradire a libertatii…numai ca intrebarea mea e urmatoarea: nu e totusi de apreciat sinceritatea chinezilor care nu inceara sa acopere in niciun fel treaba asta in locul tacticii statului american care pot face orice cu americanii in numele luptei antiteroriste? ma gandesc ca prefer sa mi se spuna sincer “ba, iti ascultam telefonul pentru ca putem” in locul unei minciuni idioate gen, “iti ascultam telefonul pentru propria ta siguranta”.

Leave a Reply