Dance me

15 Responses

 1. Victor says:

  :))
  nu, categoric nu.
  sau, poate, spus cu un pic de romantism, o declaratie de dragoste pentru femeia pe care o caut. 🙂
  daca voi avea totusi ghinionul sa ma casatoresc atunci asta as vrea sa fie melodia pe care voi dansa la nunta mea.

 2. Danuta says:

  Cand te opresti din cautat va veni ea spre tine. Pana atunci..cauta. ..:) Pana la urma te prinde si pe tine spiritul toamnei care bate la usa.
  ..:) Nu nega..

 3. Victor says:

  nu ma omor cu cautatul, cred ca totul o sa vina de la sine la momentul potrivit. 🙂
  …cat despre toamna, o sa incerce ea sa ma prinda la fel cum face in fiecare an insa asta e o lupta pe care stiu cum sa o castig.

 4. Danuta says:

  Si iubirea miroase a toamna…si inima miroase a scoarta de stejar..Nu refuza toamna, nu cumva sa-ti rugineasca dorul intru-un copac uscat…:)

 5. Victor says:

  iubirea ta miroase a toamna pentru ca amintirile tale legate de ea sunt la fel de triste ca si toamna. daca ar fi sa compar cu un anotimp atunci eu as asemana iubirea cu primavara cand peste tot este o explozie de lumina, fericire si culoare.:)

 6. Victor says:

  nu are ce sa imi placa la un anotimp ploios si noroios. libertatea de miscare pe care am avut-o in timpul verii devine cu mult mai mica pe masura ce vremea incepe sa se raceasca si efectiv urasc sa trebuiasca sa ma imbrac gros. cred ca e de ajuns sa spun ca indiferent cat de torentiala e ploaia eu nu iau niciodata umbrela pentru ca ma enerveaza sa tin ceva in mana, prefer sa fiu fleasca dar cu amandoua mainile libere. nu ma doare toamna…nici chiar asa, doar ma enerveaza putin. :)) in afara de o masea nu m-a mai durut nimic cu adevarat de foarte mult timp.

 7. Victor says:

  nu esti prima care crede ca sub buna mea dispozitie se ascunde vreo tristete sau ceva asemanator. probabil asa este firea umana, nu poate concepe ca un om poate fi pur si simplu fericit. 🙂

Leave a Reply