Hacuna matata

http://youtu.be/Og3C_-QcQDo

daca lumea ar intelege ca mult mai important decat sa traiesti bine este sa te simti bine atunci ar fi mult mai fericita. am vazut de multe ori o incrancenare crunta in a trai viata combinata cu o ura pe cei care fac altfel. oamenii astia vor sa stie ca toata omenirea este la fel de stresata si de chinuita de griji ca ei si nu pot accepta ca un om poate fi pur si simplu fericit cu viata lui.
nu exista maturizare, este doar un moment in care obosesti sa cauti fericirea si stabilesti de comun acord cu intreaga omenire ca trebuie sa devii botos tot timpul si sa le dai in cap alora care traiesc viata si sunt fericiti.
nu trebuie sa astepti concediul ca sa te simti in vacanta, vacanta este o stare de spirit. nu exista oameni fara griji, exista insa oameni care nu-si lasa grijile sa le conduca viata.

6 Responses

 1. Danuta says:

  Pai omul probabil are in bagajul lui genetic rivalitatea, egoismul, invidia, parsivitatea, si lista ar putea continua. Mintea umana poate fi extrem de machiavelica si e mai usor sa traiesti viata altora, in loc sa te preocupi de a ta.. Intr-o lume nebuna sa te pastrezi frumos atat la interior cat si la exterior, e lucru mare..

 2. Victor says:

  parerea mea este ca omul are in bagajul lui genetic toate starile, trairile si sentimentele, depinde de el si de mediul in care traieste pe care dintre ele si le dezvolta si care raman in stare latenta.
  mintea umana este un Univers, pacat ca multi nici macar nu se gandesc sa-l exploreze si sa-l inteleaga.

  schimbarea la fata i se datoreaza lui frati-miu, probabil un cadou de despartire pentru ca incepe facultatea si iar o sa ne vedem din joi in pasti. e inca un motiv pentru care apreciez aceasta noua fata a site-ului, pe langa cel ca arata mult mai elegant. 🙂

 3. Victor says:

  poate asa e, poate nu, nu m-am gandit niciodata la asta. 🙂
  mie imi place pentru ca-mi place, nu am nici cea mai mica banuiala cum ar arata un site care sa reflecte personalitatea mea. :-??

Leave a Reply