Schimbare

am spus de multe ori ca nu regret nimic din viata mea. daca ar fi totusi sa am unul – este mai degraba o parere de rau – atunci acesta ar fi trecerea timpului. trece prea repede. minutele, orele, zilele, lunile, anii, trec si am impresia ca se duc prea repede.
un lucru urias pe care am reusit sa-l realizez in viata a fost acela de a trai in prezent, de a lasa in urma trecutul cu bune si cu rele. in felul asta regretul momentelor frumoase din trecut imi ocupa foarte putin spatiu in minte, fiind limitat de incercarea de a crea momente frumoase in prezent, in fiecare moment prezent al vietii mele. de asta sunt mereu optimist, de asta incerc sa fac lumea sa rada, de asta nimeni nu intelege cum de nu ma enervez niciodata.
sunt insa momente cum e asta cand parca imi simt trecutul putin cam mare, cand imi e putin ciuda pe timp ca a trecut si cand ma las prins de amintiri, fiindu-mi dificil sa ma intorc in prezent.
a fost o vara frumoasa in care am strans amintiri de neuitat. amintirile de la mare, in cea mai mare parte aflate de la altii, amintirile de la munte, cu mama si cu bunica-mea, amintirile cu mine si cu frati-miu jucand zile si nopti jocuri la care inevitabil pierdeam insa ma distram mai mult decat daca le-as fi castigat pe toate, toate astea sunt momente pe care nu le voi uita niciodata si pe care toamna asta mi le-a luat.
viata mea intrase intr-un anumit ritm, ritm cu care ma obisnuisem si care imi placea teribil. acum, toamna, trebuie sa schimb totul, sa o iau de la inceput. sa merg pe alt drum, sa caut si sa gasesc alte modalitati de a-mi crea amintiri frumoase. ma cunosc si stiu ca voi reusi pana la urma sa fac asta insa, asa cum am mai spus, lenea este una dintre calitatile mele, de aceea am inertia cam mare si orice schimbare ma indispune.

P.S.: dupa ce am terminat de scris cele de mai sus mi-am adus aminte de melodia asta.

4 Responses

  1. Tree3 says:

    🙂 este absolut infricosator cat de repede trece timpul. Acum e duminica, azi e vineri. Si nu e doar o figura de stil..Si incerc sa fac asa cum zici tu. Sa traiesc in prezent si sa-mi creez amintiri frumoase din lucruri marunte si mari.

    Felicitari pentru noua interfata a site-ului!;))

    Iti doresc o toamna frumoasa, cu multe culori, lumini calde, miros de must si nuci, cu vise, dorinte si libertate.

  2. Victor says:

    nu cred ca a fost vreun moment din viata pe care sa il consider timp irosit. asa cum am mai spus, eu cred ca tot ceea ce am facut in trecut, cu bune si cu rele, m-a creat pe mine cel care sunt acum. si cum imi place mult de tot de mine cel de acum nu am cum sa consider ca in trecutul meu au existat momente in care am trecut prin timp degeaba. 🙂

Leave a Reply