Momente

Cel mai prost moment din lume
am descoperit pe pro tv Vocea Romaniei, o emisiune care daca nu o da in rahaturi lacrimogene precum toate emisiunile pro tv-ului are sanse mari sa ma transforme intr-un telespectator fidel. am dat intr-o doara acolo si am ramas prins de televizor jumatate de ora. oamenii care canta au niste voci remarcabile si au ales melodii superbe.
insa cineva de la pro cred ca lucreaza pentru tvr si i-a sabotat in cel mai groaznic mod cu putinta pentru ca exact la 21.41 s-au gandit sa dea publicitate. vraja s-a rupt si imediat am dat pe tvr1 acolo unde Otelul juca cu Benfica incepand cu 21.45. de foarte mult timp nu am remarcat o incercare mai reusita de a-ti taia craca de sub picioare.

Constatare
niciodata nu subestima capacitatea problemelor de a se rezolva de la sine. la fel cum viata te baga in multe rahaturi, te si scoate din la fel de multe. azi am cristalizat in minte un principiu dupa care imi traiesc viata de ceva vreme dar pe care doar il intuisem, nepunandu-l insa in cuvinte:
pasivitatea inaintea actiunii.
atunci cand ai o problema asteapta ca ea sa se rezolve de la sine. doar daca este cu adevarat nevoie va trebui sa actionezi si sa o rezolvi.

Leave a Reply