Scumpiri

Am o veste rea si una buna.
Vestea rea e ca Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor a spus ca intretinerea se va scumpi cu 300% in iarna asta. Vestea buna e ca a spus asta la Antena 3 adica un post capabil sa ne spuna ca maine va veni sfarsitul lumii si vom muri in chinuri groaznice din cauza ca Basescu e presedinte iar Boc prim-ministru.
Nu stiu exact pe unde sa fie adevarul. Sunt sigur ca intretinerea se va mari simtitor din cauza ca statul nu mai subventioneaza nimic insa 300% mi se pare totusi de domeniul SF. N-as avea absolut nimic impotriva acestor masuri daca as simti ca statul face ceva pentru a produce ceva si nu doar pentru a micsora un deficit care oricum va continua sa existe. Adica imi pare ca toate masurile astea nu sunt luate pentru a acoperi o gaura ci mai degraba pentru a incetini marirea ei. E evident ca atat timp cat tara asta nu va incepe sa produca ceva situatia nu are cum sa devina mai buna.
Preventiv am facut un mic calcul si din care a reiesit ca o scumpire de 100% as putea suporta cumva la limita din salariul meu insa daca e mai mult atunci nu-mi ramane decat sa ma duc sa-i iau la bataie pe toti aia care l-au votat pe Basescu. Macar sa am si eu o satisfactie.
http://youtu.be/prHyRxyqJmo

3 Responses

  1. Danuta says:

    …:) Scumpiri, scumpiri, scumpiri…Nu-i nimic..noi sa fim sanatosi..si daca ne va fi mai frig la iarna, tot noua ne va prinde bine..ne vom cali, pentru vremuri si mai grele…:)

  2. Danuta says:

    Si oricum, scumpirile astea anuntate cu surle si trambite mi se par puerile, cand defapt cu totii suntem constienti de scumpirile subtile din fiecare zi… ne-am invatat lectia si cu fiecare anotimp care vine. Iarna, primavara, vara, toamna scumpiri..

Leave a Reply