Giurgiu – orasul mafiotilor

Giurgiu. Orasul unde nu se intampla niciodata nimic. Unul dintre cele mai banale orase ale tarii a reusit sa devina centrul infractionalitatii si clanurilor mafiote din Romania.
Am locuit in orasul asta mai bine de 20 de ani si n-am avut niciodata vreo problema de niciun fel. Nu m-a impuscat nimeni, n-am vazut niciodata vreun om asasinat de catre niste tipi care coboara din masini cu geamuri negre, nu mi-a cerut nimeni taxa de protectie sau chestii de genul asta.
Observam zilele trecute ca presa romaneasca este intr-o criza totala de idei. Nimeni n-a mai omorat pe nimeni, nimeni n-a mai divortat de nimeni. Cred ca tirajele au scazut simtitor. De aceea baschetbalistul asta mort a picat ca o mana cereasca pentru ei. Pana mea, din ce-am inteles doi tipi beti s-au luat la cearta pentru o gagica si unul l-a omorat pe celalalt, chestii din astea se intampla zilnic peste tot in tara, de asta exista stirile de la ora 5.
Daca n-as locui acolo as crede ca Giurgiu este un soi de New York din timpul lui Al Capone, controlat in intregime de mafioti care taie si spanzura dupa cum vor la adapostul spagilor date catre politie. Singura problema in scenariul asta e ca pleaca de la premisa de inteligenta. Nu frate, clanurile alea mafiote sunt de fapt gasti de manelisti de joasa speta iar politistii sunt prosti. Prosti de duduie, vorba lu’ Badea.
Parerea mea.

3 Responses

Leave a Reply