Contact cu lumea

Am momente in viata in care imi dau seama cat de inadaptat sunt si ce distanta uriasa ma separa de o lume care reuseste sa se incurce teribil in niste fire pe care singura si le creeaza.
Mai concret, azi am petrecut vreo 3 ore la notar. Asa cum ii spuneam si lui frati-miu, cred ca notarii sunt un fel de Dumnezei, in sensul in care incearca sa creeze o ordine in haos. Esecul lor nu face decat sa demonstreze fie maretia lui Dumnezeu, cel care totusi a reusit aceasta performanta, fie faptul ca nimeni nu poate face ordine in haos, depinde cat de credincios esti.
Oricum ar fi, notarii astia sunt niste creaturi deosebite, toate alea 3 ore am incercat sa-mi dau seama daca sunt benefice sau malefice. N-am un raspuns clar, sunt o mixtiune intre bine si rau. Rau pentru ca iti seaca timpul si nervii, bine pentru ca te scapa de cea mai diabolica creatie a omului: banul.
Asa ca am plecat de acolo cu 3 ore din viata irosite, cu o nevoie teribila de a fuma si cu cateva probleme ce trebuie rezolvate. Prin urmare pot spune ca acest contact cu realitatea nu a facut decat sa-mi intareasca ideea ca intreaga umanitate nu face decat sa-si complice existenta fara motiv si ca lucrurile simple sunt in mod evident cel mai greu de gasit si de vazut.

http://youtu.be/bCBRXWXnytE

2 Responses

Leave a Reply