Not a good year

Daca nu a fost cel mai urat an din viata mea atunci in mod sigur a fost in top 2. Cred ca o sa fac cu anul asta cum fac cu zilele in care totul imi iese pe dos: o sa astept sa treaca incercand pe cat posibil sa supravietuiesc.
Candva foloseam blogul asta ca sa imi usurez sufletul de greutati. Poate ca intr-adevar era mai sentimental si mai placut de citit atunci. Acum, de cand am devenit stapan pe mine a devenit mai degraba un sir de constatari in legatura cu ceea ce mi se intampla.
Iar anul asta daca stau sa pun in balanta lucrurile bune cu lucrurile rele aceasta nu se va balansa ci se va prabusi inspre directia lucrurilor rele. Partea buna in aceasta prabusire este ca nu m-am prabusit si eu. Am ramas aici, putand acum spune ca am trecut prin lucruri mai grele decat cele pentru care plange majoritatea generatiei emo. Bucuria de a trai viata este tot in mine si singurul lucru care imi mai ramane de facut este sa sper ca aceasta perioada neagra va trece in curand.

3 Responses

  1. ice4you says:

    Important este sa nu fi trecut prin toate ca rata prin apa si sa nu te fi ales cu ceva. Urasc vorba aia cu: “viata merge inainte” la fel cum si pe aia cu “asta’i viata, n’ai ce face” de aia ma abtin … iar de un lucru poti sa fi sigur: va fi si un top 3 😀

Leave a Reply