Paranoia

In general nu prea cred in teorii ale conspiratiei. Accept ideea ca ele ar putea fi adevarate insa pana la o proba concludenta raman doar in stadiu de teorie.
Treaba asta cu recensamantul insa pute. Cel putin mie imi pute. De ce vrea guvernul CNP-ul meu fix cu un an inaintea alegerilor? Daca tot era necesar atunci de ce nu l-au facut anul trecut sau acum doi ani?
Cand mi-au batut la usa n-am fost acasa. N-am inteles ce motiv as fi avut sa fiu.

4 Responses

  1. Danuta says:

    Cica primesti amenda..Oricum sunt niste intrebari prin chestionarul ala de-a dreptul impertinente si fara nici o logica..Adica pe cine intereseaza daca port ochelari sau nu..ori alte aberatii de gen..Nu stiu nici eu daca voi fi acasa.._:) Mai degraba ma duc la primarie si declar acolo ce e de declarat…fara CNP ..in fine, o mare varza..tipic noua…
    Sunt curioasa de statistici, daca le vom afla vre-odata, dar ma indoiesc, pentru ca marea majoritate nu vor sta pe acasa.._:)

  2. ice4you says:

    Orice ce ti’ar spune recenzorul sau oricine, conform legilor in vigoare NU ESTI OBLIGAT sa iti declari CNP! Lucrul acesta mi’a fost confirmat si de catre avocat iar in presa, au inceput sa recunoasca si autoritatile neobligativitatea de a iti declara CNP!

Leave a Reply