Freedom

N-am nicio legatura cu Steve Jobs. Mi-e total indiferent, n-am, nu intentionez sa am si probabil nu voi avea vreun produs de-al firmei lui. Aplic insa principiul ca orice spui poate fi folosit impotriva ta si iau o afirmatie de-a lui pe care am gasit-o prin ziarele de azi: “Utilizarea LSD-ului mi-a întărit hotărârea cu privire la ceea ce este important: realizarea de lucruri măreţe şi nu de bani, repunerea acestora în istoria şi conştiinţa umană cât mai bine cu putinţă.”
Folosesc afirmatia asta ca sa mai pun o data intrebarea pe care am pus-o atunci cand toata lumea se dadea de ceasul mortii ca etnobotanicele sunt legale: de ce nu legalizam drogurile?
Cei care vor sa se drogheze oricum o fac asa ca inca o data spun ca nu inteleg ce atata rahat mancat de atatia. Sunt acum mai multi etnobotanisti ca inainte? Nu. Si atunci? Suntem o societate cu mentalitate de baba batrana care traieste cu impresia ca are o moralitate superioara din cauza ca le interzice copiilor ei sa faca anumite lucruri pe care ei oricum le fac pe ascuns.
Nu stiu ce a facut Steve Jobs in munca lui de a ajuns asa celebru. Afirmatia asta insa a facut mai multe pentru libertatea umanitatii decat a facut cu informatica lui.

10 Responses

 1. Victor says:

  frate, macar tu speram sa fii de acord cu selectia naturala. aia idiotii vor baga in ei pana mor, in felul asta cei destepti supravietuind si perpetuand rasa umana. trebuie sa scapam cumva de prosti. :))

 2. Victor says:

  eu inteleg ce vrei tu sa faci dar nu merge. :)) am inceput sa folosesc majuscule si asta este singurul compromis pe care sunt dispus sa-l fac…momentan.

 3. Radu says:

  Eu vreau sa iti fac textu mai usor de citit pentru mine :P. Pana mea, un rand liber intre paragrafe inseamna UN enter dat in plus. Nici tu nu poti fi atat de lenes :)).

  PS. Ti-am schimbat fontu ca aratau dubios diacriticele ( mai exact fontu pe care il aveai nu avea diacritice asa ca le “imprumuta” browserul de la alt font )

 4. Victor says:

  Radu, daca stai sa te gandesti un pic, in loc sa rezolvi o problema care nu exista pentru ca nu folosesc diacriticele decat o data la o suta de ani mai bine te-ai fi gandit cum sa faci sa functioneze alineatele, lucru care ne-ar fi multumit pe amandoi :))

  Danuta, eu cu frati-miu ne intelegem minunat. amandoi am fost destul de inteligenti incat sa realizam ca trebuie sa ne acceptam unul pe celalalt fara sa intelegem felul de a fi si de a gandi al celuilalt…ca nu putem :))
  maimutoiul de la avatar nu stiu exact de ce a aparut dar mie personal mi se pare dragut. 😀

Leave a Reply