Sa-mi plang de mila

Ceea ce mi se intampla de vreo 3 saptamani este o gluma foarte foarte proasta. Nu stiu cum sa te fac sa intelegi…pentru mine trezitul la 5-6 dimineata este cam ce ar insemna pentru un om normal culcatul la ora la care se trezeste. Asta pentru ca este in natura firii mele ca ora de culcare pentru ca sa dorm bine si sa ma trezesc pe deplin odihnit este 3-4 dimineata.
Asa ca de 3 saptamani trebuie sa ma trezesc la ora la care in mod normal ma culcam. Asta bineinteles ca a dus la urmari nasoale. Nivelul meu de irascibilitate atinge pe zi ce trece cote din ce in ce mai alarmante iar eficienta si atentia scad din ce in ce mai mult. De vreo 2 zile nu fac decat sa dorm atunci cand nu stau la serviciu.
Mi-as dori o viata ca la polul nord. Noaptea sa fiu treaz, zau ca n-as avea nici cea mai mica intentie sau nevoie de somn, iar ziua sa dorm. Sunt capabil sa dorm toate cele 6 luni fara sa ma trezesc decat poate ca sa mananc din cand in cand ceva.
Pentru un exemplu concret, am ajuns azi acasa si am descoperit ca pe filelist a aparut ultimul NFS. Am inceput sa-l descarc si m-am dus sa ma culc. In prima pauza de somn am pus sa se dezarhiveze primul CD, in a doua pe cel de-al doilea iar acum ca m-am trezit a treia oara caut de 10 minute sa gasesc unde le-am dezarhivat.
…asa ca daca in zilele urmatoare gasiti pe strada un tip dezorientat care nu-si gaseste casa sa stiti ca nu e nici beat nici drogat, este doar trezit mult prea de dimineata…saracul.

P.S.: Am gasit melodia asta azi pe Utv. Inca mai exista speranta pentru lumea asta.

One Response

Leave a Reply