NFS: The run

Intre seriile Need for Speed si Fast and Furious asemanarile sunt evidente. Prima a atins pe PC ceea ce a doua atinsese pe marile ecrane: nevoia baietilor de viteza, slabiciunea lor pentru masini frumoase, rapide si puternice. Diferenta dintre ele este ca in vreme ce a doua s-a stins din ce in ce mai mult de la o parte la alta, cireasa de pe coliva fiind atinsa la epica plimbare a seifului prin Rio de Janeiro, prima a reusit sa se reinventeze intr-un mod care m-a uimit. S-a desprins de trecut precum un muscle car se desprinde de concurenta la start.
Nu am putut sa joc jocul asta la rezolutie maxima pentru ca nu m-a lasat PC-ul insa chiar si la nivel mediu am ramas fascinat de ceea ce am vazut. Am fost atat de atras incat ieri l-am jucat 8 ore fara pauza iar astazi primul gand care mi-a trecut prin minte cand m-am trezit a fost ca trebuie sa-l joc iar.
O sa ma opresc din laude desi as putea tine-o asa toata ziua, o sa mai spun doar ca este al doilea joc dupa Starcraft 2 care ma face sa ma gandesc serios sa-mi cumpar un PC capabil sa-l poata rula la capacitate maxima.
Este pur si simplu fabulos.

Leave a Reply