Asteptare

Este o perioada linistita. In ziare nu se mai intampla nimic, mie (din fericire) nu mi se mai intampla nimic, totul parca a intrat in starea aia de liniste rece de dinaintea aparitiei primului fulg de zapada. In urma cu cativa ani as fi spus ca este starea de dinainte de a mi se intampla ceva, acum insa nu mai conteaza. Ce o sa fie o sa vina la vremea potrivita.
Deocamdata atat eu cat si intreaga natura asteptam zapada.

6 Responses

 1. Danuta says:

  Eu sper sa nu vina vre-o furtuna, cutremur prin Vrancea, ori sa cada vre-un meterorit..:_)) Prin ziare nimic? Huh..te-ai uitat prin alea de rahat? aaaa..scuze, alea nu sunt ziare..In fine, ce am remarcat in ultima vreme e ca tot ne-o baga la inaintare prin tentativa asta de televiziune, pe Monica Tatoiu (vorba carcotasilor), doamna Google, ca prea le stie ea pe toate…Cine mai e frate si asta? Ne tot ingretoseaza ca a fost ea profesoara de nu stiu prin evu mediu, si mai stiu ca a avut o legatura multi ani cu Oriflame…atat..Se erijeaza atat in lupul moralist, de-si da cu parerea despre toata suflarea de pe Luna, Terra, si de sub apa, incat zau ca ma intreb..”oare eu mai sunt normala intr-o lume de penibili si anormali?” Hai ca ti-am stricat frumusetea de post..
  Sa vina zapada.. :_)

 2. Victor says:

  nu e nicio frumusete de post. astept iarna in speranta gasirii vreunei surse de inspiratie pentru ca de prea mult timp am impresia ca am intrat intr-o stare de amortire, trairile mele nemaiavand aceeasi intensitate ca altadata, ceea ce se remarca si in ceea ce scriu.
  Monica Tatoiu…stiu ca intr-un timp imi parea o femeie desteapta dar asta se intampla cu ceva ani in urma si de atunci n-am mai auzit de ea.
  …eu in schimb l-am auzit aseara la tv pe Irinel spunand ca (citez): “voi continua procesul cu Monica pentru ca asa este moral…”. ce stie Irinel ce e aia moralitate? e un cuvant prea mare pentru un om atat de mic.

 3. Danuta says:

  Iar ca noi sa ne consumam energia cu ei, e prea de prisos, si prea mult..Cat despre inspiratie, cred ca si vremea e de vina..totul e amortit in jur..asta pana incepe isteria cu sarbatorile..subiect controversat..:_)

 4. Danuta says:

  Nu stii? Discutia despre faptul ca si-au pierdut din farmecul de altadata, si ca acum, oamenii, sunt mai ahtiati dupa alergatura de rigoare prin hipermarket’uri, orbecaind dupa cadouri luate doar de complezenta, promotii, mancare, etc..si tot mai putin pun accent pe partea spirituala..care ar trebui sa primeze..De costisitor ce sa mai zic…vorba cuiva drag, se indatoreaza de sarbatori, si apoi sufera vre-o 2, 3 luni pana si isi revin, apoi vine Pastele, si tot asa… marea majoritate, nu mai stiu sa pretuiasca o sarbatoare religioasa doar din punct de vedere sufletesc..Poate sunt eu prea absurda..sau altfel, insa eu percep altfel aceste sarbatori, si am o cu totul alta viziune asupra trairii lor..

 5. Victor says:

  de acord cu tine insa nu cred ca motivul pentru care are loc aceasta degradare este acela ca a scazut calitatea umana. daca generatiile trecute ar fi avut hipermarketuri ar fi facut exact ceea ce face generatia noastra acum. insa pentru ca atunci erau o gramada de restrictii si ingradiri oamenii puneau mai mare pretuire pe ceea ce aveau, adica pe legaturile spirituale.
  libertatea este un lucru care necesita foarte mult timp pentru a fi stapanit. eu sunt sigur ca la un moment dat fii sau nepotii nostri isi vor da seama ca nu numai instinctele primare conteaza si, satui de atata imbuibare se vor intoarce catre suflet. deocamdata insa, noi (si cand spun noi ma refer la generatia actuala) trebuie sa ajungem sa ne saturam si sa ne simtim prea plini de atata imbuibare fizica pentru ca, mai tarziu, sa le spunem copiilor nostri si sa-i invatam ca nu numai satisfactia fizicului conteaza.
  …asta e parerea mea. desigur, exista si varianta sa nu putem trece niciodata de latura noastra animalica. eu sunt insa optimist. 🙂

Leave a Reply