Dumnezeu

Un lucru important pe care l-am invatat din viata este acela ca totul se intampla cu un scop. Uneori l-am inteles imediat, alteori a fost nevoie de ani de zile si de multa perseverenta din partea vietii pentru a ma convinge sa fac schimbarile pe care trebuia sa le fac insa pana la urma am trecut peste toate si am ajuns sa fiu cel de azi.
Niciodata n-am avut parte de mai mult decat puteam duce dar uneori am fost atat de prins intr-un anumit fel de a fi incat desprinderea de el a fost extrem de dureroasa. Insa oricat mi-ar fi fost de greu pana la urma am lasat in urma partile gresite si am invatat ceea ce trebuia sa invat iar faptul ca am putut trece peste tot si am reusit sa merg mai departe este cea mai mare realizare a vietii mele.
Tot drumul asta de pana acum m-a facut sa ma conving de existenta unei forta superioare, numeste-o cum vrei, care ma indruma spre bine chiar daca atunci cand e cazul nu o face in moduri deloc placute…asa am ajuns nu sa cred ca exista Dumnezeu ci sa stiu ca el exista.
Evolutia asta continua este singurul scop adevarat pe care il am in viata iar faptul ca ma simt din ce in ce mai liber si mai stapan pe libertatea mea imi spune ca sunt pe drumul cel bun.
…toate vin la timpul lor.

3 Responses

 1. ice4you says:

  Ca sa IL intelegi trebuie sa IL asculti! Iar ca sa te bucuri de ceva atunci cand iti ofera … sa pui si tu mana sa faci ceva nu sa astepti sa iti cada din cer mai mult decat ce ti’a picat deja fara a fi lenes si mai ales prost!

  Filosofia nu este complicata … doar ca unele suflete nu sunt sau nu au evoluat destul ca sa o inteleaga!

  Pe final … mai zic doar ca ma bucur sa vad ca ai ajuns la acest nivel de gandire. Mai de de experimentat si trait inca … secretul este sa nu iti fie frica si mai ales sa nu fi lenes! 😉

 2. Victor says:

  frica nu mi-e, cat despre lene…e la fel de relativa ca toate din lumea asta. pot spune ca ma lupt pentru titlul de cea mai lenesa fiinta insa in ceea ce priveste latura asta interioara, intelegerea sinelui si a vietii in general, pot spune ca nu am incetat in niciun moment sa cercetez, sa analizez, sa incerc sa inteleg. 🙂

 3. ice4you says:

  Deci … nu esti lenes … doar iti place latura in care nu faci nimic pentru ca altii sa fie indusi in eroare! 😉 Cresti frumos …. ai grija doar la ce pare a creste crezand ca te creste! 😀

Leave a Reply