Americani obezi si complicati

Am iubit Google-ul pentru simplitatea lui. Simplitatea este cea mai sublima forma de inteligenta. Din pacate se pare ca in cazul Google simplitatea a fost doar intamplatoare. Motive?
1) Chrome-ul. Mananca mai multe resurse decat un american obez. Cu toate astea, dupa ultimele update-uri (corect spus, downdate-uri) f$%e flash-ul la fel de grav ca Firefox-ul.
2) Au reusit sa transforme o chestie simpla, prin urmare perfecta, adica youtube-ul intr-un rahat complicat cu care sa se spele pe cap.
Ce pana mea e noua interfata?
Inainte aveam separat pe prima pagina fiecare canal la care eram inscris. Stiam cine, ce, cand a pus, totul avea o logica, un sens, era minunat de simplu. Acum sunt cam aceleasi chestii numai ca le-au amestecat ca pe un pachet de carti de joc.
De ce ai face asta?!?
In schimb pot sa ma coneztez la google+ si la facebook. Deja treaba asta denota disperare. Pana acum, politica Google a fost ceva de genul: “Ok, ai produsul nostru atat de minunat incat oricat ai vrea nu ai cum sa nu-l folosesti.” Acum, s-a transformat intr-un tigan din ala borat care oriunde te-ai duce se tine dupa tine cu replici de genul: “Hai manca-t-as, sa-ti traiasca familia si copilasii foloseste-mi si mie aplicatia ca uite ce frumoasa si draguta e.” Inainte te obligau prin perfectiune sa te duci la ei. Acum, se roaga de tine sa o faci. Imi pare rau, nu incurajez cersetoria.
Google se transforma incet dar sigur intr-un Microsoft. E nevoie de o noua forta, tanara, care sa le aduca aminte si astora de la Google motivul pentru care au ajuns acolo, sus: simplitatea.
Geniala, sublima simplitate.
…dupa care sa-i arunce in cimitirul elefantilor complicati, langa Microsoft.

2 Responses

Leave a Reply