Regasire

A fost o duminica superba in care m-am relaxat psihic total, reusind sa scap de starea de incordare pe care o resimt dupa o perioada mai lunga in care fac chestii de rutina. Probabil din cauza asta mintea mea a fost suficient de libera incat sa zboare spre locuri pe unde n-a mai fost de mult.
Nu mi se intampla prea des sa umblu pe youtube aiurea. Acum insa am facut-o, cautand ceva ce nu stiam nici macar vag, e ca atunci cand gandurile iti rezoneaza intr-un fel si tu cauti frecventa care sa le poata prinda. Printr-o astfel de cautare am ajuns la ceea ce cautam. N-am mai ascultat formatia asta de ani de zile si daca n-ar fi fost strafulgerarea de azi probabil ca nici n-as mai fi facut-o. E una dintre formatiile alea foarte bune care, neavand norocul sa dea de un producator decent, vor muri anonime, daca n-au facut-o deja.
E o senzatie draguta ca am redescoperit o muzica draga. E ca atunci cand eram mic si scotoceam prin podul bunica-mii sa gasesc diverse chestii, banale in esenta dar care pe mine ma fascinau teribil.
Acestea fiind zise, fericit ca dupa ani buni in sfarsit am parte de o duminica in care mi se intampla ceva deosebit, pun mai jos una din melodiile formatiei asteia a carei muzica (exceptand versurile aproape in totalitate triste dar de care din fericire pot sa fac abstractie) este exact pe frecventa unei parti din mine.

Leave a Reply