Catastrofa naturala

Da, am si eu nevoie de un chekpoint din asta ca sa-i pot da load.
Sunt momentele alea in care creierul meu pur si simplu refuza sa mai functioneze. E ca si cum ar exista un buton de Shut Down care uneori se autoactiveaza. Incepand din acel moment creierul nu mai functioneaza iar eu iau cele mai proaste decizii cu putinta. Iar cand porneste iar, imi dau o palma peste frunte si ma intreb ce a fost in capul meu. Aparent nimic pentru ca nu-mi functiona creierul in acele momente.
Mi s-a intamplat de destule ori incat sa dezvolt un “open in safety mode” care sa se ocupe cu evaluarea pagubelor si cu salvarea a ceea ce a mai ramas de salvat. In astfel de momente se activeaza si o voce se aude in cap:
– Ok, calmeaza-te, hai sa vedem ce rahat ai mai facut, ce parte buna gasesti in situatia asta si cum ai putea sa iesi din el cu daune cat mai mici.
E un comitet de urgenta adunat in cazul situatiilor catastrofale.
Pentru ca e “Made in Romania” an de fabricatie ’83 ma gandesc ca creierul meu e ca Daciile fabricate in aceeasi perioada pe care, daca nu le folosesti o perioada mai lunga de timp, se strica.
…o perioada buna de acum incolo n-o sa pot contraataca la glumele cu prosti care se vor face pe seama mea.

2 Responses

  1. ice4you says:

    “Ca creierul meu” … vezi ca acolo este un “cacre” 😀

    In a doua ordine de ideei (de parca era una) 😀 Stai linistit … esti doar uman …. noroc ai cu acel comitet “ca cred” ca altfel era nasol fiule … nasol 😀

  2. Victor says:

    tot articolul am fost atent sa evit treaba aia, pana la urma mi-a scapat. la urma urmei daca biserica catolica si banca comerciala au facut-o, eu de ce nu? :))
    noi sa fim sanatosi, macar sa fie asta singura greseala pe care o fac.

Leave a Reply