Promisiune:

Jur ca daca voi auzi pe cineva ca va spune replica aia rasuflata ca de sarbatori trebuie sa fim mai buni mistourile vor curge valuri valuri din gura mea si nu ma voi obosi absolut deloc sa le opresc.

Ai observat ca formularea este facuta intotdeauna la plural? Asta se intampla pentru ca individul nu are nici cea mai mica intentie sa devina el mai bun, el vrea ca cei din jurul lui sa fie mai buni cu el. Si din lipsa de antrenament al neuronilor el considera aberant faptul ca oamenii sunt la fel in conditiile in care nu-i flutura prin minte nici cea mai usoara adiere a ideii ca nici el nu a fost in niciun fel mai bun de sarbatori.
Pur si simplu de sarbatori omul considera normal ca umanitatea sa-i fie la picioare si este intotdeauna dezamagit cand acest lucru nu se intampla.

P.S.: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…era sa uit. asta este de mult timp si pentru foarte mult timp de acum incolo melodia sarbatorilor pentru mine. geniala. epica. superba.

6 Responses

 1. Danuta says:

  Mda..de parca ii opreste cineva sa fie la fel si in cele 360 de zile..ok ..treaca de la mine..nu 1 ci 5 zile..:_))
  E o balarie…lupul isi schimba parul, dar naravul ba..:_)

 2. Danuta says:

  Chiar te rog sa faci misto…si in numele meu..asa sa ma razbuni..:_))
  Cu ce naiba sa fie mai buni??? Mai vad si pe la Tv..campanii din astea umanitare…cand vin sarbatorile…gen..pungi cu alimente..la batrani, cadouri pt copiii amarati..intr-o tara cu un nivel de trai decent, fiecare ar trebui sa aiba macar minimul necesar intr-o astfel de imprejurare..numai ca degeaba le dai ceva la cate o sarbatoare din asta, si in restul anului …sunt inconjurati de saracie si lipsuri…E un subiect amplu si trist… din pacate asa va fi mereu..

 3. Victor says:

  E intr-adevar un subiect amplu pentru ca exceptand pensionarii care sunt o categorie ce nu mai au alta sursa de venit decat pensia si de aceea este o crima sa la dai asemenea pensii si copiii orfani, in rest as spune ca sunt si multi saraci care si-au facut-o cu mana lor. Nu sunt toti chiar atat de nevinovati pe cat ii vezi tu din afara vietii lor. De exemplu, sa ne gandim doar cate bodegi de joasa speta sunt peste tot, alea nu supravietuiesc decat din banii lasati acolo de cei fara bani.
  Nu sunt un adept al ajutoarelor sociale. Exceptand categoriile care intr-adevar n-au cum sa se intretina cum sunt, asa cum ziceam si mai sus, pensionarii si copiii din orfelinate, in rest nu inteleg de ce ele exista. Ce e ala ajutor de somaj? Daca n-ai bani munceste, de ce sa-ti dea statul din banii pe care i-i dau eu? Nu-mi spune ca nu sunt locuri de munca pentru ca sunt, totul e sa vrei sa muncesti. Putina selectie naturala nu strica.
  Uite ca am atacat eu putin subiectul pe care nu vroiai tu sa-l ataci. 😀

  …treaba cu “sa fim mai buni de sarbatori” este o moda, ca atatea altele dar si un motiv de lauda. Sa fim seriosi, prea putini sunt cei care fac acte de binefacere cat de mici si nu se lauda macar unui singur alt om cu ele.

 4. Danuta says:

  Din partea mea sa aiba toata lumea..dar ma tem ca vin vremuri si mai “cacacioase”…eu zic sa ne facem provizii de multa hartie igienica..
  Mda..stiu..ca trebuie sa fiu in spiritul sarbatarilor.. (m-am tras de urechi ca ma exprim urat) dar mie una imi vine sa ma mut in China..:_))…

 5. Victor says:

  De ce in China, Dana? ne mutam frumos in Hawaii sau alta insulita din asta amarata si macar stim ca murim de foame lenevind la plaja :))
  Acum ce-o fi o fi…si intretinerea auzisem ca se dubleaza, ma apucasem chiar sa strang bani de prin vara ca sa pot sa o platesc si acum constat ca din banii stransi pentru intretinere as putea sa plec vreo saptamana la munte…ceea ce probabil o sa si fac prin ianuarie. :))
  Treaba e ca nimeni nu stie exact ce o sa se intample si de aici pleaca si toate scenariile astea apocaliptice. Or sa vina ele toate la vremea respectiva si, vorba poetului, bucurosi le-om duce toate…atat timp cat avem atitudinea potrivita 🙂

  P.S.: poti sa te exprimi cum vrei, esti libera sa faci ce vrei…nici eu nu sunt usa de biserica in ceea ce priveste exprimarea scrisa ;))

Leave a Reply