Nu inteleg

Am vazut un meci de fotbal al iugoslavilor acum cativa ani. Nu stiu contra cui jucau insa tin minte ca o repiza si jumatate au jucat atat de prost incat daca te uitai in dictionar la cuvantul “prost” vedeai poza nationalei iugoslave. In repriza a doua, la scorul de 3-0 pentru adversari, arbitrul le elimina un om. Cu un om mai putin, in jumatate de ora iugoslavii dau 3 goluri iar meciul se termina 3-3.
Nationala de handbal a Romaniei pleaca de cel putin 10 ani favorita la toate competitiile internationale la care participa. Intotdeauna pierde meciurile importante la un gol, maxim doua diferenta.
Anul trecut am mers cu autocarul prin Iugoslavia pe autostrada. Am dormit tot drumul. Tot anul trecut am mers la noi la mare tot pe autostrada, tot cu autocarul. Am dormit fix 2 kilometri dupa care m-am trezit in aer si m-am sculat de tot la aterizare. Si cica ei au trecut de curand prin razboi, nu noi.
Sarbii s-au batut atata timp cu americanii si cu NATO, ceea ce in principiu i-a cam distrus din multe puncte de vedere. Acum americanii sunt in pragul falimentului, UE (in care este si Romania) este in pragul falimentului, a auzit cineva ceva cum ca sarbii ar fi in pragul falimentului?

9 Responses

 1. Victor says:

  frate, ai citit mai mult de titlul primului articol? sincer? :))
  o sa vezi diferente destul de interesante, gen Romania impumuta 10 miliarde de la FMI, Serbia doar 1.
  ….zic si eu. :))

 2. Victor says:

  Frati-miu, intotdeauna ma distreaza sa am discutii in contradictoriu cu tine pentru ca esti singura persoana pe care am intalnit-o capabila ca si mine sa apeleze la orice mijloc pentru a-si sustine punctul de vedere.
  Gaseste ceva mai bun decat un site de stiri politice care are reclamele de la Google mai evidente decat sitirle :))

  Dana, facem asta de cand ne-am nascut si o sa o facem toata viata asta precum si in urmatoarele. Imi plac discutiile cu frati-miu pentru ca majoritatea argumentelor care ar functiona pentru orice om cad in fata lui asa ca ma face sa trec la nivelul urmator. :))

Leave a Reply