Ce ma enerveaza

1) Cea mai trista zi din viata mea va fi aia in care voi ajunge sa cred ca sunt un om matur. Mi-am luat o slujba, platesc taxe, chiria, intretinerea, lumina si nu am credite, toate astea din singurul motiv de a putea fi imatur fara sa-mi reproseze nimeni asta. Nu-mi plac oamenii maturi si nimic nu urasc mai mult decat oamenii care imi tin lectii despre maturitate inglodati fiind in datorii, credite si o viata nefericita.
2) Ma amuza cand oameni cu neveste si copii ma intreaba cand o sa am si eu copii. Nu pot sa nu ma gandesc ca sunt profund invidiosi pe libertatea mea si de aceea mor de nerabdare sa ma vada incatusat pe vecie. Sunt suficient de matur incat sa-mi dau seama ca sunt prea imatur sa fiu tata iar atata timp cat viata mea e perfecta asa cum e si nu am niciun moment in care sa ma plictisesc nu prea vad nici macar rostul unei iubite.
3) Ma enerveaza campania asta inceputa impotriva mea de a participa la “Vrei sa fii milionar?”. In momentele astea imi doresc sa nu fii stiut capitala Madagascarului sau ca drapelul Marii Britanii se afla pe steagul statului Fiji. Argumentul meu cum ca daca ma intreaba cate premii Oscar a luat Titanicul o sa raspund ca s-a scufundat in 1912 nu a fost luat in considerare.

P.S.: Mos Craciun nu uraste copiii saraci, vina e a alora care fac copii pentru ca n-au bani sa-si ia un catel si vor sa aiba si ei o chestie minunata si draguta. De-abia dupa 9 luni realizeaza ca n-au nici cu ce nici chef sa-l creasca toata viata.

4 Responses

  1. Danuta says:

    Victor, tu esti un baiat vesel si optmist, liber si mai ales profund..:_) Deci, nu mor mieii cand vor lupii…asa ca nu-ti bate capul cu ce vor altii, cand tu esti propriul tau arbitru…Lasa-i sa macane..si nu am nici cea mai mica indoiala ca ai mereu cuvintele la tine…:)

  2. Victor says:

    Radu, o incercare draguta. Psihologia inversa functioneaza si in cazul meu dar nu destul de mult incat sa schimbe ceva. :))

    Dana, cum sa-ti explic….nu ma enerveaza in intelesul comun al cuvantului. E starea aia de plictiseala care ma cuprinde instantaneu cand aud reluat pentru a mia oara cu aceleasi argumente acelasi subiect fara sa pot face mare lucru sa-l opresc. :))

Leave a Reply