Principiu

Imi place sa contrazic lumea atunci cand lumea are o idee fixa. Este o placere sadica, recunosc. Nu-mi aduce niciun avantaj, din contra. Cu toate astea, atunci cand vad ca cineva are o opinie si este dispus sa lupte pentru ea cu incrancenare nu ma pot abtine sa trec de partea cealalta si sa pornesc o discutie in contradictoriu doar din placerea de a zgandari un loc sensibil. Si trebuie sa recunosc ca e si distractiv sa castig discutii aparand puncte de vedere in care nu cred cu argumente pe care eu le-as combate usor, bazandu-ma numai pe incrancenarea oarba a adversarului.
Totul e relativ in lumea asta iar o idee cu atat mai mult. Sa crezi ca ideea ta este absoluta este la fel de realist ca Pamantul sa fie centrul Universului.

P.S.: Nu pot sa nu remarc ca Barca a mai maturat o data pe jos cu Realul, chiar la madrileni acasa. Am ratat meciul pentru ca am lucrat de noapte dar l-am descarcat acum si de-abia astept sa-l savurez cand ma trezesc dupa-amiaza.

4 Responses

  1. Victor says:

    Microbist? Nu stiu….nu cred. Dupa cum am mai scris consider ca ce joaca Barca de cativa ani nu e doar fotbal, se apropie de arta in sensul ca ar putea place si unuia care nu este pasionat de fotbal dar care este deschis spre frumos. In rest…nu este niciun meci care sa fie atat de important incat sa ma faca sa vreau sa-l vad. 🙂

Leave a Reply