Oana si Sanzi

Comparand-o pe Sanziana Buruiana cu Oana Zavoranu as spune ca Buruiana este un soi de Einstein. Adica tipa are un scop clar in viata, ala de a face bani, si nu cred ca exista vrajitoare in lumea asta care sa o sperie atat de tare incat sa o convinga sa-i dea. O vad in stare sa moara cu vrajitoarele si cu toti dracii de gat si tot n-o sa le dea nimic. Atitudinea asta mi se pare mult mai ok decat a Zavorancei care a dat o avere la vrajitoare.
Asta daca e s-o crezi.
Pentru ca obiectiv vorbind o panarama ca Oana Zavoranu care n-a mai produs nimic de ani buni nu prea are din ce trai. Asa ca gagica asta nu traieste decat din aparitii la tv iar pentru ele are nevoie de cat mai multe scandaluri in care sa intre. I-a mers o vreme cu Pepe pana s-a calmat si a lasat-o in balariile ei. Probabil ca ajungand sa moara de foame a inventat tampenia asta cu vrajitoarele pe care trebuie sa fii destul de cretin ca sa o crezi. Dar romanii sunt in general tampiti asa ca s-ar putea sa-i mearga.
Concluzia ar fi ca prefer un prost materialist unui prost. Pe o scara a evolutiei primul este situat pe un nivel superior celui de-al doilea.

Oanei Zavoranu i se potrivesc perfect versurile melodiei asteia.

Imi cer scuze pentru un subiect atat de neinteresant insa deocamdata e singurul la care mintea mea poate sa se gandeasca. Incet, incet, sistemele probabil vor reveni la capacitate normala insa pana atunci m-am gandit ca nu e bine sa le suprasolicit.

2 Responses

  1. Victor says:

    Ce-i aia? Zavoranca m-a lovit pe toate posturile tv si din toate ziarele ca numai despre ea se vorbeste iar poza am luat-o de pe google. Nu spun ca ma uit numai pe Cultural ca nu-i asa insa nu stiu ce e cancan tv si nu m-am uitat niciodata pe postul ala (inca). Ma mai uit din cand in cand la Capatos ca sa ma informez in legatura cu panaramele la moda dar cam atat. :))

Leave a Reply