Bilant

E ultima zi din an si iata ca am reusit sa supravietuiesc. Asa cum am mai spus, l-as incadra fara probleme in top 3 cei mai urati ani de pana acum…cu toate astea nu pot sa nu ma gandesc cu satisfactie ca l-am trecut cu bine.
Ma simt mai liber ca niciodata iar asta inseamna mult. Privesc cu incredere spre anul care vine si spre anii ce vor veni. Imi aduc aminte ca in urma cu cativa ani trecerea mea de la pesimist convins spre optimist se baza pe faptul ca sfarsitul lumii va veni in 2012. Am trecut de mult acea etapa, acum sunt in stadiul in care mi-as dori sa fiu nemuritor pentru ca am impresia ca o singura viata este mult prea putin pentru mine. Viata mi se pare mai frumoasa ca niciodata, simt ca ceea ce va urma in anii ce-or veni va fi inca si mai frumos iar eu ma simt fericit in pielea mea.
Nu inchei fara o mentiune speciala pentru frati-miu, si nu pot sa nu ma gandesc ca relatia noastra a trecut de la stadiul Dee-Dee – Dexter la stadiul in care spunem amandoi aceleasi replici in acelasi timp. Semn ca orice geniu poate fi adus pe calea pierzaniei. :))
Tin minte ca anul trecut am pus ca melodie definitorie pentru trecerea dintre ani Bounce. Anul asta cred ca melodia asta se potriveste cel mai bine.
La multi ani, cititorule, iti doresc sa fii liber si fericit iar atunci cand ti-o fi mai rau sa te simti cum ma simt eu acum!

2 Responses

Leave a Reply