Neserios

Nu vreau sa fiu luat in serios.
Nu vreau ca ce scriu eu aici sa fie luat ca litere de lege.
Sunt idei, sunt intrebari, sunt stari, sunt mistouri, orice numai chestii serioase nu.
Asemeni unui copil care intreaba obsedant “de ce?”, pun la indoiala preconceptiile oamenilor maturi, distrat la culme de incurcatura in care ii pun.

http://youtu.be/0Q5G5E5vU9Y

8 Responses

 1. Danuta says:

  Stiu unde bati, cu postul asta…stai linistit…nu e deloc matur, si e baiat bun…it’s just a puf..trust me…
  (nu sunt avocata nimanui….)
  si desigur..si tu esti baiat fain…

 2. Victor says:

  Cred ca stiu unde crezi ca bat dar n-ai dreptate. ;))
  Situataia aia nu m-a interesat nici pe departe atat de mult incat sa-mi treaca prin minte sa scriu ceva. 🙂
  Sunt cateva persoane pe care le cunosc si care daca fac misto azi de femei a doua zi spun ca-s misogin, daca fac misto de revolutionari a doua zi imi spun ca sunt inuman neintelegand deloc ca eu prin ce scriu nu sunt in absolut niciun fel pentru ca sunt mult prea putine articole aici pe care sa le iau destul de in serios incat in ele chiar sa fiu ceva.
  Total intamplator articole ca cel de azi apar atunci cand vad comentarii scrise de mama. :))

 3. Danuta says:

  _:)
  Atunci nu-i bai…ia-o ca o anticipare, inainte sa se deterioreze “relatia”, virtuala…e pacat..:_) Oricum, de urechiuse cinstit era sa-l trag pe el, ca a fost mai rau, insa pisicuta cum sunt eu, brrrrrr…mi-e frica..:_)) Glumesc, evident..probabil o sa se zica “uite-o si pe asta..se baga asa..ca n-are ce face”..dar no..intentiile mele sunt dintre cele mai pure, neexistand nici macar vre-un alt motiv, decat sentimentul de parere de rau..insa voi sunteti barbati..si la o bere, sunt convinsa ca o sa va intelegeti de minune..(daca va fi sa fie) Eu voi iesi “sifonata”..:_)

 4. Victor says:

  Dana, apreciez ceea ce faci insa te sfatuiesc sa nu te bagi intre orgoliile a doi copii imaturi ca tu o sa iesi cel mai grav din povestea asta. :))
  Am vazut ca n-am cu cine discuta asa ca nu mai am nimic de spus. Viata e prea scurta sa-mi bat capul cu nimicuri din astea. 🙂

 5. Danuta says:

  In cel mai rau caz ies cu blanita scarmanata..:_)) Eh..asa sunt eu..imi bat capul prea mult…si mai ales unde pun suflet. Eram un trio frumos..sau cel putin in naivitatea mea asa imi place sa cred..chiar daca pe celalalt blog eram mai putin activa…In fine…imi cer iertare daca chiar a fost inoportuna interventia mea…si nu neaparat fata de tine, ca stiu ca nu te-ai suparat, ci fata de a treia persoana, mai ales ca nu e frumos sa vb despre cineva care nu e “prezent”…

 6. Victor says:

  Hai mai Dana, o spui de parca ar fi o poveste de dragoste care s-a sfarsit. Am putea invoca nepotrivirea de caracter la procesul de divort. :))
  Uite de asta spun ca nu ma vad casatorit. Sunt prea neserios pentru o relatie atat de serioasa :))

 7. Danuta says:

  :_)))
  Pai sa stii…deh..pisicile si cosuletul cu ghemusoare…:_))
  Acum chiar ca am dat-o de gard cu “trio’ul” vesel…Vezi…de aia se destrama casniciile..din lipsa de comunicare..:_) (printre altele)
  Tehnologia asta distorsioneaza mesajul, damn it..:_))

Leave a Reply