Immortals

Sunt un talent in a gasi filme proaste. Am ochi format pentru ele, nu le ratez niciodata. Dupa seara asta insa simt nevoia sa fac o diferentiere: sunt filme proaste si filme penibile.
Un exemplu de film penibil este ala in care actiunea are loc in Grecia antica, undeva acum vreo 4000 de ani, si unul dintre personaje povesteste despre o usa care are nu stiu cati METRI grosime si cantareste nu stiu cate TONE. N-am nimic impotriva greselilor clasice cum ar fi sa treaca un jeep pe fundalul unui film western, chiorul de la scena la scena sa-si schimbe ochiul cu care vede, insa treaba asta cu tonele vechi de 4000 de ani a dus prostia la un nou nivel, atingand penibilul.
Daca mai spun si ca filmul are numele unei unitati din Starcraft 2 deja tabloul este complet. Si nici macar gagica nu era misto. :))

8 Responses

 1. Danuta says:

  Filmul cu pricina a dat naibii toata mitologia greaca…:_)) Scenaristul a facut o harababura si atat..In general filmele istorice consider ca sunt utile, pentru ca ofera si telespectatorului care nu stie nimic despre subiect, o oarecare cultura generala..insa aici scenaristul chiar ne-a crezut pe toti prosti..:_)) Noroc ca floricelele au fost delicioase, ca filmul in 3D numai 3D nu a fost..:_)) a ..3D fake..:_))
  Mai..si cum sa nu iti vina sa piratezi cu astfel de balarii? Mi se rupe ca ei le dau milioane de dolari sau euro actorilor..cine ii pune? Ca defapt de asta se tot bate atat moneda pe acordul ala ACTA…Baga o gramada de bani in niste filme de tot kktul si apoi ma obliga pe mine sa le vad la cinema…i-auzi Frantz…:_))
  Asta e..stii cum e..daca n-ar exista si filme proaste, nu le-am aprecia pe cele bune..:_) Per total, nu o fi fost el o capodopera cinematografica, dar e unul asa, ca pentru o seara plictisitoare de toamna/iarna in cazul tau..:_)

 2. Victor says:

  In general toate filmele istorice, in special cele americane, inevitabil o iau pe aratura. Niciodata nu am incredere in ele, cand vreau sa stiu ceva legat de istorie ma folosesc de alte surse decat de filme. Felul in care au aberat astia in film e uluitor. E 100% efecte speciale si nimic altceva.

  ACTA e un subiect care nu-si are rostul in tara noastra. Avem de peste 10 ani legislatie care te poate baga in inchisoare daca piratezi si nu o aplica nimeni, la fel o sa fie si cu tampenia asta de tratat. S-au gasit toti idiotii sa sa sara de fund in sus aiurea, sa fim seriosi, e Romania. Am facut bine ca am semnat tratatul ala ca avem o imagine buna in afara, sunt sigur insa ca si ala care l-a semnat stia ca n-o sa poata sa-l aplice. :))

 3. Wolf says:

  1. Acest ” minunat ” film nu este unul istorc
  2. Va recomand Ra.One ( probabil cel mai prost film vazut de mine in ultimii 10 ani 😀 )

 4. Victor says:

  1) ai dreptate. In mintea mea insa, orice film a carui actiune are loc in trecut este istoric. Nu e corect, stiu :))
  2) m-ai facut curios. Dupa cum spuneam, sunt putine filme proaste care imi scapa, il caut chiar acum 😀

 5. Victor says:

  frate, e indian. Filmul indian nici nu poate fi denumit film…e ca si cum ai spune ca manelele ar fi muzica. Discutia noastra era despre filme deci filmele indiene sunt excluse. :))

 6. Danuta says:

  Filmele indiene erau la mare moda in trecut…acum e un post tv care numai porcarii de genul asta au toata ziua…mai nou si turcismele sunt in voga…un fel de telenovele..mai moderne…_:))

 7. Victor says:

  Indienii au o cultura aparte, nu pot sa spun ca stiu prea multe despre ea. Din ce strabate insa pana la mine, adica filmele astea, as numi-o mai degraba incultura.
  Si telenovelele…intai au fost alea sud-americane, pe urma alea americane, italiene, romanesti, chinezesti si acum si turcesti?
  Ce urmeaza? Arabesti sau rusesti? …cam zonele astea au mai ramas :))

Leave a Reply