Probleme cu pariurile

Nu ma uit prea des la fotbal. Sa zic ca in medie cam 4-5 meciuri pe luna, si numai daca mi se par interesante. Dupa o pauza cam lunga de meciuri bune, am fost printre cei care au asteptat cu nerabdare 14 februarie dar nu pentru aiureala cu indragostitii ci pentru ca a fost ziua in care a reinceput Liga Campionilor.
Nu sunt un pasionat de fotbal insa pot spune ca sunt un cunoscator si cred ca are potentialul de a se ridica la nivel de arta atunci cand e practicat de artisti.
Aseara am lucrat de noapte prin urmare m-am tinut departe de orice rezultat al meciurilor iar cand am ajuns acasa de dimineata primul lucru pe care l-am facut a fost sa descarc de pe filelist Leverkusen – Barcelona in HD. Este extrem de relaxant sa te uiti la un meci bun si sa vezi fiecare detaliu.
Azi insa am fost liber si de aceea n-am facut absolut nimic toata ziua. Treaba asta se pare ca a fost atat de obositoare incat pe la 21 m-a apucat somnul si am atipit exact pana la 23.45 (da, meciurile din Liga Campionilor au loc intre 21.45 si 23.30).
Aici incepe partea interesanta pentru ca in aceste conditii mi-am propus sa fac precum in seara precedenta. Astept ziua de maine, descarc meciul, ma uit la el la fel de relaxat si in conditii excelente. Prin urmare m-am tinut cat mai departe de orice site de sport, de stiri, de orice ar putea avea tangenta (chiar…nu e amuzant cata lume foloseste expresia asta fara sa stie de fapt ce inseamna ea exact?) cu fotbalul.
Totul a decurs perfect si nimic nu mi-a stricat planurile pana cand…
…pana cand primesc un mesaj de la un tip pe care-l sponsorizez regulat cu rezultate castigatoare la pariuri: “Ba, ai nimerit-o din nou.”
Acum vreo doua luni m-a intrebat intr-o doara in legatura cu rezultatele a doua meciuri. E genul care pariaza zilnic sume mici doar din placerea de a paria pentru ca stie si el ca nu castiga niciodata. I-am dat rezultatele si amandoua au fost corecte. Mai acum o luna a venit cu o lista de 10 meciuri rugandu-ma sa-i dau pronosticurile. Am facut-o si iar toate au fost corecte.
Ieri stateam de vorba si m-a rugat sa-i spun un rezultat bun, adica ceva surprinzator din care ar putea sa castige ceva bani. I-am spus ca bate Milan pe Arsenal la peste 3 goluri, cel mai probabil 4-0. Habar n-aveam ca asta se va intoarce atat de rau impotriva mea.
De acum m-am invatat minte si n-o sa-i mai dau niciodata in viata mea vreun pronostic al vreunui meci pe care vreau sa-l vad. Ce rost mai are sa vad un meci al carui rezultat l-am stiut dinainte si in care nu joaca Barca?

Leave a Reply