La inaltime

Se intampla uneori in viata sa o iei pe aratura si sa ai senzatia ca zbori. Este un lucru minunat si trebuie sa-l savurezi la intensitate maxima. Oamenii or sa-ti spuna ca gresesti si ca o sa sfarsesti lovindu-te grav. Sa nu-i asculti pentru ca oamenii au drumul lor pavat care nu duce catre nimic nou, palpitant sau interesant. Tu ai sansa sa realizezi ceva maret, ceva unic, ceva ce va lasa toata lumea cu gura cascata.
Prin urmare ori faci rost de niste oameni care sa te aduca iar pe drum ori ai face bine sa fii Harry Potter si sa ai un trabant zburator.

4 Responses

 1. andrei says:

  ba ca miam amintit,o melodie misto de la red hot chili peppers e hump de dump,imposibil sa no sti,eu doar iti amintesc de ea

 2. Victor says:

  your poison? :))
  intrebare de control pentru cineva care cica face meditatie la engleza: Care-i diferenta intre “your idiot” si “you’re idiot”?
  In ceea ce priveste cel care canta melodia, cred ca si aici ai facut o mica greseala de scriere. Queen se scrie de fapt Alice Cooper. Aici pot sa inteleg de ce te-ai incurcat, asemanarea este evidenta. :))

  Acum, terminand cu mistourile, rockul este un gen de muzica foarte vast si ma bucur ca ai inceput sa-l explorezi. O sa gasesti foarte multe melodii interesante. 🙂

Leave a Reply