Gauri negre

Politicienii greci sunt destepti. Prosti dar destepti.
Pentru a face cumva rost de bani au venit cu o solutie pe cat de simpla pe atat de eficienta. Astfel, conform unui proiect de lege “Poliţiştii greci vor putea fi închiriaţi cu 30 de euro pe oră de oricine are mijloacele necesare pentru acest lucru“.
Treaba asta demonstreaza ca in Grecia este o democratie de la care avem ce invata. Adica la noi politistii sunt deja cumparati cu totii, la ei sunt de inchiriat pentru toata lumea.
In alta ordine de idei dar la acelasi subiect, acum un an sau doi era mare scandal in intreaga lume ca o sa apara o gaura neagra din cauza acceleratorului de particule din Elvetia. Treaba asta s-a spus ca ar fi falsa insa eu miros o musamalizare care este din ce in ce mai greu de ascuns. In urma experiemtului respectiv este evident ca gaura neagra a aparut insa nu este in Elvetia ci in incinta Ministerului de Finante din Grecia.
Si ca tot am ajuns la distractii planetare, Coreea de Nord vrea sa lanseze un satelit in spatiu. SUA si Coreea de Sud se tem ca satelitul respectiv ar putea pica in tarile lor si impactul satelitului cu Pamantul ar avea proportiile unei bombe nucleare, nord-coreenii insa ii linistesc spunandu-le ca-l folosesc doar ca sa vorbeasca mai bine la mobile prin el. Una n-o exclude pe cealalta avand in vedere ca nord-coreeni dintotdeauna se simt bruiati de americani si de sud-coreeni.

Leave a Reply