Pepe

Iar e Pepe si cu Zavoranu in toate paginile si la toate televiziunile. Habar n-am de ce se intampla asta, ce sunt sigur insa e ca baiatul asta n-a inteles deloc cum e treaba cu relatiile trecute.
Are ce invata de la baietii astia:

6 Responses

 1. Danuta says:

  Da ce foto ai gasit..
  O mascarada…doar pentru raiting..in rest sincer, cred ca ii doare pe toti in fund de Pepe si Oana..(mai nou Pepe recasatorit)…Maruta e nasul doar pentru a avea subiect la Happy Hour, hai sa fim seriosi…si oricum am observat ca le plac la toti manelele..se potrivesc domnule..ce sa mai…
  :_)

 2. Victor says:

  Dana, si cu Pepe e cum e cu OTV-ul. Pe nimeni nu intereseaza insa nu stiu cum se face dar toata lumea e la curent cu ce se intampla :))

 3. Danuta says:

  Pai daca asta se difuzeaza in ziua respectiva, si inca vre-o sapte dupa..normal ca omul fara sa vrea nimereste taman unde e Romeo si Julieta..:_)) varianta contemporana..
  Mno…rahat si iubire..adica cine a ajuns sa fie floarea vestita a showbizz’ului..Varciu, Bahmutenii, Marculescu, Oana Roman, ex’ul lui Oana Roman..Maruta cu farsele lui nesarate..nesuferita aia de Mara Banica parca..si lista ar putea continua…stai..ca de luni incepe odiseea lui Nicoleta Luciu…ca tocmai a avut azi nunta si botezul tripletilor..Pepe e copil mic pe langa Luciu..:_)

Leave a Reply