Avioane si zapada

Exista o categorie de oameni care pur si simplu nu stiu sa piarda. Tipul din poza de mai sus de pilda. Daca pierzi o cursa de strada cu masini este un pic exagerat sa vii cu astfel de solutii numai de dragul de a castiga. Mi-e deja mila de biata gagica aia care o sa le dea startul…cand o sa treaca muscle plane-ul asta pe langa ea o sa o lase numai cu arsuri de gradul 2 si 3.

In cu totul alta ordine de idei, cercetatorii japonezi nu dau ei publicitatii prea multe cercetari insa atunci cand o fac anunta sfarsitul lumii in friguri groaznice.
Astfel, am citit pe stirileprotv.ro ca “Potrivit oficialilor de la Observatorul Astronomic National din Japonia si de la Fundatia de cercetare Riken, activitatea petelor solare indica revenirea la o perioada care aminteste de faza din secolul al XVII-lea, cand timp de 70 de ani clima terestra s-a racit. Atunci fluviul Tamisa, care trece prin Londra, capitala Marii Britanii, a inghetat, iar vestitii ciresi din Kyoto, Japonia, au inflorit mult mai tarziu decat de obicei.”
Prin urmare sugerez sa incepem de pe acum sa ne facem provizii de haine de iarna si de poze cu gagici in bikini atat cat mai putem pentru ca ambele articole se vor scumpi extrem de mult dupa inghet.
O dovada ca treaba asta chiar e serioasa este ca a aparut la stirile protv acolo unde in mod normal n-ar fi aparut decat daca Soarele ar fi violat Luna si in stare de ebrietate fiind ar fi injunghiat cu cutitul de bucatarie pe Jupiter, Saturn si Neptun.

2 Responses

  1. Victor says:

    Adevarat. Am mai mare incredere in horoscopul din Click cu tipe dezbracate decat in ceea ce spun cercetatorii britanici. :)))

Leave a Reply