Politica

Sa dea dracii, tre’ sa-l votez pe Diaconescu.
Daca ii mai iese lui Base si a treia oara schema atunci inseamna ca suntem o natie de complet retardati care are o memorie mai scurta ca a mea. Toata ascensiunea lui politica s-a bazat pe felul in care a reusit sa-i fraiereasca pe romani sa-l creada ca el e in minoritate atunci cand a fost la putere. Acum o incearca iar punandu-l pe Ponta prim-ministru.
Nici Ponta nu e complet idiot acceptand postul, el spera ca in foarte scurtul timp ramas pana la alegeri sa poata vopsi masinaria de furat voturi din portocaliu in culorile PSD-ului.
Strategiile celor doi sunt extrem de transparente si mi se par la fel de scarboase. Cum PNL-ul n-am cum sa votez asa cum am facut in ultimii 10 ani pentru ca alianta de stanga-dreapta cu PSD-ul imi este la fel de usor sa cred ca este facuta pentru binele meu precum as crede ca o actrita porno poate fi virgina, nu-mi ramane decat varianta Dan Diaconescu Senzational in direct si in reluare.
….dar parca nici pe el nu l-as vota. Puii mei, ce-o sa fac daca-mi da 20.000 de euro? N-o sa mai pot dormi de grija banilor pe urma…

P.S.: melodia din pacate n-am gasit-o decat in varianta asta. Fa abtsractie de videoclip, melodia face toti banii.

Leave a Reply