Publicitate

Azi am inteles ca uneori reclamele pot fi si adevarate.
Plictisit si enervat de vechii mei tenesi chinezesti cu care imi faceam pana acum alergarea si pentru ca iarna a trecut, intretinerea s-a micsorat, prin urmare banii sunt mai multi, m-am hotarat sa-mi iau o pereche de adidasi ca lumea pe care s-o folosesc strict in scopuri sportive.
Niciodata n-am dat doi bani pe aburelile alea din reclame, intotdeauna am crezut ca incaltarile sunt incaltari si n-au ce minuni sa faca insa vroiam ceva care sa reziste mai mult de 2 luni in picioarele mele.
Am fost intai la Adidas unde n-am gasit nimc mai ieftin de 3 milioane. La fel si la Nike. La Lotto am gasit niste adidasi acceptabili, un milion jumatate, la reducere. I-am luat si imediat m-am dus sa le fac proba.
Tin minte ca mi-am spus:”hai ca n-or alerga singuri”. Spre surprinderea mea mi-au dovedit ca o fac. Cu vechile incaltari depuneam efort si pentru a cobori piciorul si pentrua-l ridica. Astia fac un fel de magie care m-a facut sa inteleg mai bine principiul actiunii si reactiunii: eu apasam pamantul si intr-un mod ciudat pamantul ma impingea pe mine. Ca sa nu mai spun ca sunt atat de usori incat nu-i simt si s-au mulat imediat perfect pe piciorul meu.
Articolul asta nu are scopul de a ma lauda, este pur si simplu surprinderea unui tip care isi lua incaltari de calitate numai pentru iesitul in oras si folosea ce era mai ieftin pentru sport, considerand ca incaltarile de calitate nu au cum ajuta performantele.
Ca sa iti dai seama cat de rau m-am inselat, o tura de IOR pe care saptamana trecuta o dadeam in 16 minute acum am dat-o in 14 minute si 45 de secunde.
In concluzie nu pot decat sa recomand produsele de calitate celor ieftine, cel putin cand vine vorba de incaltari sportive, si sa pun o vorba foarte buna pentru cei de la Lotto.

Si ca tot sunt la capitolul reclama, LG a devenit sponsorul principal al uneia dintre cele mai bune echipe de Starcraft 2 din lume. Inca un motiv bine intemeiat ca de acum sa cumparati produsele lor.

Leave a Reply