Oameni

Mereu am spus ca niciodata nu este prea tarziu pentru un om sa se schimbe in bine, sa lase in urma ceea ce este rau. Cred in continuare ca acest lucru este posibil, mai cred si ca foarte multi nu o vor face niciodata. Pentru ca atunci cand intra intr-o problema nu invata nimic din ea si repeta greseala iar si iar ca si cum ea ar veni de la Dumnezeu, soarta sau fatalitate, in loc sa incerce sa-i gaseasca o rezolvare.

11 Responses

 1. Danuta says:

  Da chiar asa? Din greseala in greseala? Mama masii de treaba..:_)) Ti-am zis eu..karma asta nemernica..uite.. acum ma plesneste ca i-am zis asa..si cine stie ce mai patesc..:_)
  Una peste alta..am de pregatit o inspectie despre patriotism..zau ca nu-mi arde de o asa tema, cand vad cata demagogie pluteste in aer de vre-o zeci de ani buni in tarisoara noastra scumpa..

 2. Cristi says:

  Fiecare cu gradina lui, Nu are nici o importanta ce face altu, daca eu sunt in stare sa fac. Daca nu-s, atunci ma uit la cei care pot, in speranta ca o sa invat.
  Esti din Constanta

 3. Victor says:

  Dana, romanul intelege prin patriotism sa-i injure pe unguri. Atat. :))

  Cristi, nu-s din Constanta. Ar fi trebuit sa fiu? :))

  • Cristi says:

   Nu trebuia sa fii, sau nu stiu care iti e placerea cand vine vorba de locatie. Eram curios pentru lista mea de bloguri din constanta.

 4. IrinaD says:

  Eu o stiam asa : “Never make the same mistake twice; because the next time you make it, it’s not a mistake anymore, it’s a choice! ” ; dar imi place si varianta ta :))

 5. Victor says:

  Mama, da, ar trebui . 🙂

  Irina, varianta ta este mult mai potrivita pentru subiectul pe care vroiam eu sa-l ating…varianta mea este si ea buna insa pentru un alt subiect. : ))

Leave a Reply