Finala

Cred ca poza de mai sus spune totul.
Este intotdeauna trist cand antifotbalul bate fotbalul. Intre cele doua este o lupta continua care va continua sa existe atat timp cat vor exista echipele care nu stiu sa se apere decat atacand si cele care nu ataca decat aparandu-se. In finala de aseara fotbalul a fost inca o data infrant de perfectiunea antifotbalului lui Chelsea insa sper ca isi va lua revansa la Europenele de la vara unde voi tine pumnii nationalei Spaniei, care (sper) nu-l va avea pe Valdes in poarta.

4 Responses

 1. Radu says:

  Geniala poza :).
  M-ai ajutat sa imi dau seama de ce nu face barcelona apararea cum trebuie. Pai cu un asa portar, daca au trecut adversarii de jumatea terenului ai puso oricum, nu mai conteaza.
  Mai bine l-ar pune pe Alves in poarta. Asa cum e el incapabil sa joace pe postul pe care e pus macar ar ajuta in atac.

 2. Victor says:

  Adevarat ce zici :)))

  Oricum, concluzia anului ar fi ca nu merita sa joci fotbal contra lui Chelsea.

 3. Wolfthebeast says:

  Nu uita de prezenta Greciei la Europene . Poate la singurul sut pe poarta marchiaza( asta prin minutul 90+1) si asta pt. ca Valdez scapa mingea . 😀

 4. Victor says:

  Intr-adevar grecii au talentul de a castiga fara a trage niciun sut pe poarta in vreme ce Valdes poate sa primeasca gol fara a primi vreun sut pe poarta. Combinatia nu poate fi decat fatala. :))
  Insa Grecia macar are o scuza dar echipe ca Real sau Chelsea n-au absolut niciuna sa pacaleasca fotbalul. Oricum, nu-mi fac griji in legatura cu grecii ca Valdes a fost, este si va fi intotdeauna rezerva lui Casillas la nationala Spaniei. 😀

Leave a Reply