Alta reclama

Mai dau din cand in cand pe Antena 1 si inevitabil aud cum ii injura pe aia de la RDS. Intr-un astfel de moment am avut o constientizare din aia a unui lucru atat de evident incat mi se pare normal desi foarte mult timp nu a fost.
De cativa ani am net de la RDS si in tot acest timp a mers ireprosabil, atat de bine incat mi se pare normal sa am net. Inainte sa ma abonez la ei am trecut pe la mai multe firme si inevitabil ajungeam sa ma lovesc de aceeasi prblema: la fiecare adiere de vant sau strop de ploaie pica netul. Astfel, ajunsesem sa cunosc pe dinafara numarul de relatii cu clientii al tuturor firmelor alora.
De cand sunt la RDS doar o singura zi n-am avut net si si atunci a revenit singur a doua zi fara sa trebuiasca sa sun la ei. Calitatea produsului pe care mi-l ofera este atat de buna incat acum mi se pare la fel de firesc sa am internet pe cat imi este sa am curent sau apa.
Prin urmare in razboiul dintre ei si Antene pur si simplu n-am cum sa tin cu antenele. Acum afara ploua torential iar netul meu merge conform fotografiei de mai sus.

5 Responses

 1. Danuta says:

  Poate ca la internet sunt ok..dar la semnalul TV, dau rateuri mari..nu de alta, dar nu mai are David desene, din cauza lor..:_) E perioada cand il impresioneaza desenele alea tampe, de la Duck..:_) Am incercat si alte variante, eu una as prefera sa scoatem din rutina desenele, insa nu il linisteste nimic..mno..fac si astea parte din copilaria lor, (momentan lumea lor, ca n-ai cu cine te intelege acum..la aproape 1 anisor), pana la un punct.

 2. Victor says:

  Ai si tu dreptate. Gasisem acum ceva timp un grafic si RCS-RDS avea cele mai multe reclamatii la OPC dintre toate firmele in ceea ce priveste telefonia. Eu m-am rezumat strict la ceea ce cunosc, doar la internet, ca nu am nici cablu tv nici telefonie de la ei. 🙂

  In ceea ce priveste desenele, iti recomand siteurile de torenti. De acolo tocmai am descarcat inca o data toate desenele Disney, pe care am inceput sa le revad. 🙂

 3. Danuta says:

  Stiu..mersi de pont, insa cum ti-am zis, nu e atras decat de balariile lor de bebelusi..:_) Disney, cand o avea vreo 3 anisori poate..:_))

 4. Victor says:

  Asa e…
  Bine ca mi-ai spus. In caz ca o sa vreau candva, sa nu cumva sa fac contract cu ei pentru televiziune.

Leave a Reply