Anti-CNA

Totusi in Romania exista democratie chiar daca nu vor dictatorii. O curte judecatoreasca a decis ca este ilegala decizia CNA-ului de a desfiinta OTV-ul. Ma bucur ca in sfarsit cineva le da peste nas tembelilor alora si sper ca este un prim pas spre o viitoare limitare a unei institutii care nu isi are locul intr-o tara democratica.
Repet, nu am nici cea mai mica simpatie pentru OTV, care nu este decat o televiziune electorala, insa absolut nimic din ce ar fi putut face acea televiziune nu justifica existenta unei institutii-calau in democratie.

Si pentru ca tot mi-a adus aminte Dana de ea, mai jos e o melodie care a rupt cateva preconceptii atunci cand a castigat Eurovision-ul si a triumfat acolo unde foarte multi spuneau ca nu-si are locul:

3 Responses

 1. radu says:

  Stii tu poza aia de pe 9gag cu tipu din star trek cu ‘WTF is this shit’?
  Se potriveste cu melodia asta.
  Sa castige o melodie rock buna ar fi fost ceva ce ar fi rupt cateva prceonceptii, sa castige rahatu asta dovedeste doar ca si competitia e din acelasi material

 2. Victor says:

  Dana, adevarat :))

  Radu, o formatie rock buna n-ar avea ce cauta la un asemenea concurs. Atat timp cat pana si in Romania exista formatii rock care sa aduca la un concert propriu atatia spectatori cat sunt si la Eurovision, nu cred ca prezenta la un asemenea concurs ar tenta vreo ormatie de valoare.
  Oricum, daca asa ceva a castigat este evident care este nivelul rockului comparativ cu celelalte genuri muzicale ; ))

Leave a Reply