Una, alta

Avand in vedere ca in perioada asta partidele dau milioane de euro pe publicitate si ca in Romania aceste firme de publicitate nu sunt prea multe, asta inseamna ca cine lucreaza in domeniul asta este teribil de bogat?
Intrebarea mi-a venit oarecum indirect. Citeam ca economia Romaniei este iar in scadere pe primul trimestru al anului si ma gandeam ca la cate milioane or sa se verse spre publicitate in mod clar va fi crestere economica pe al doilea. Ceea ce bineinteles ca va reprezenta punct forte de campanie pentru marinar si compania.
N-am nimic deosebit cu asta, e amuzant totusi ca cineva, de exemplu, plateste spatiu pe care il foloseste ca sa spuna cat de mult spatiu foloseste alt candidat. Parca ar fi ca si copiii mici: “Mami, mi-a luat toate jucariile!!!”
Ca veni vorba de copii. Am fost surprins ca tocmai frati-miu sa-mi aduca aminte ca am libertatea sa fac numai ce vreau. In apararea mea, atunci cand sunt foarte obosit am tendinta de a fi mai matur decat trebuie si prin urmare am tendinta sa ma gandesc sa fac ceea ce trebuie in loc de ceea ce vreau.
Cum sunt in mod normal? Probabil cam asa:

Leave a Reply