Analiza concreta pe nimic

Tocmai mi s-a intamplat ca un anumit lucru legat de o fata sa-mi aduca aminte instantaneu de o poveste de dragoste din trecut. Aseemenea linii directe cu amintiri lasate de mult in urma sunt mereu surprinzatoare. Iar acum stau si ma gandesc: imi place fata asta pentru ca e ea sau pentru ca-mi aduce de acea poveste frumoasa?
Asemenea linii de demarcatie sunt in general foarte vagi si e greu de spus pe ce fel de teritoriu esti. De exemplu, este stiut faptul ca am o slabiciune grava pentru roscate. Asta se intampla pentru ca a existat o prima roscata care mi-a sucit mintea astfel incat toate celelalta au venit dupa ea pentru ca imi aduceau aminte de aceasta Prima Roscata sau totul este doar o conexiune gresita a unor neuroni din mintea mea si am pur si simplu o slabiciune pentru culoarea asta?

Si cum anumite lucruri nu se schimba niciodata, nici macar la mine, in continuare melodia asta mi se pare cea mai frumoasa melodie de dragoste a tuturor timpurilor.

3 Responses

 1. Tree3 says:

  Iti place o fata?:D

  Melodia asta tocmai am ascultat-o astazi si am postat-o si pe facebook (pentru ca da, eu am pagina de facebook fata de tine:P).

  Sa ai o zi frumoasa, Victor! Cu mult rosu aprins :).

 2. Victor says:

  eee…s-a mai intamplat sa treaca fete prin viata mea doar ca nu am mai scris despre asta. Cand o sa ma casatoresc o sa te anunt, stai linistita.
  : ))

Leave a Reply