Nesimtiti

Mai, nu-mi place badarania, mai ales atunci cand este indreptata spre mine. Au descoperit astia de la Jurnalul ca este mult mai de efect folosirea limbajului direct in articole in asa fel incat imi spun direct ca sunt idiot ca nu m-am dus la vot. Mi se pare o nesimtire sa ne considere chiar atat de idioti. Bine, adevarul e ca multi sunt, eu nu.
Referendumul asta a avut particularitatea ca nu a fost decis de romani prin stampila ci prin drumul la urme. Il vroiai jos pe Basescu te duceai sa votezi, nu-l vroiai jos stateai acasa.
Astfel, decizia mea de a nu vota a fost un vot impotriva gaitelor care au ajuns acum la putere si are in el si neincrederea totala pe care o am intr-o alianta stanga-dreapta, alianta ce nu poate avea ca numitor comun decat ajungerea la ciolan.
De aceea mi se pare grosolan sa mi se spuna ca sunt tampit ca n-am fost la vot. Cei de la Jurnalul sa se duca sa-si pupe pesedistii in posterior in continuare, eu consider ca intre un partid de hoti si o coalitie de hoti prima varianta macar are avantajul de a oferi o mai mare stabilitate tarii.

One Response

 1. Andi says:

  Consider că ai greşit neducându-te la vot doar pentru că doreai să-ţi păstrezi actualul Preşedinte!

  Puteai merge la vot şi ai fi votat cu “Nu” dacă asta îţi era opţiunea!

  În 2007, de ce nu s-a cerut 50% + 1? :))
  Pentru că atunci viitorul său (T.B) era incert şi avea şanse să fie reales, pentru că încă mai păcălea mulţimea.
  Acum, când treaba era evidentă, CCR-ul, o instituţie cu rol consultativ până la un moment dat, a devenit o autoritate pentru ceea ce înseamnă “obiectivism” şi a decis că acum, nu este ca atunci aşa cum nici “vara, nu-i ca iarna”, nu? :))

  Oricum, mi se pare o mare mizerie şi mare mânărie şi mârlănie ceea ce se întâmplă cu acest legi şi importanţa care se dă unor diformi (Zegrean). Legile făcute pe picior, special create pentru anumite momente politice, din “cariera” unor zdrenţe! N-o fi USL-ul breaz, ba dimpotrivă, are multe lacune şi un trecut nu tocma’ roz dar PDL-ul este cea mai mare scursură politică!

Leave a Reply