Lumea politica

Faptul ca 70.000 de idioti s-au adunat sa-si sustina pe liberali la cateva zile dupa ce au anuntat candidatura lui Becali pe listele lor nu poate decat demonstra cam cat de comica este lumea politica.
La fel de comic a fost si Ponta cand l-a numit pe Basescu ultimul securist al Europei in conditiile in care partidul pe care il reprezinta a fost fondat si il are ca presedinte de onoare pe un securist cu o functie mai inalta decat a lui Base.
In acelasi timp marinarul a adunat toti democratii din Europa la Bucuresti. Astfel am inteles de ce il pupa Merkel atata in fund si reciproc. Normal ca o fac daca in plan european sunt din aceeasi grupare. Inteleg acum si de ce era nemtoaica atat de pornita pe Ponta si in general am inteles ca nemtii, oricat ar fi ei de nemti, tot politica romaneasca fac.
In concluzie, m-am lamurit cum e si cu Europa asta. Normal ca e in criza daca ii lauda doar pe ai lor si ii critica pe ceilalti. Ce sa cautam noi acolo, nu-i avem si noi pe ai nostri care fac exact la fel?

Leave a Reply