Intrebare:

Stire de pe jurnalul.ro:

“Un chinez a hotărât să divorţeze după ce a aflat că soţia sa a ascuns faptul că înainte de a-l cunoaşte a apelat pentru înfrumuseţare la chirurgia estetică.

Armonia cuplului a dispărut după naşterea fiicei lor, care nu le semăna deloc. “Ne-am căsătorit din dragoste, dar odată ce s-a născut prima noastră fiică, am început să avem probleme în căsnicie. Fiica noastră era incredibil de urâtă. Atât de urâtă încât mă speria”, a mărturisit bărbatul jurnaliştilor.

După ce a bănuit că fetiţa ar putea fi rodul unei relaţii adultere comisă de soţia sa, şi după numeroase confruntări verbale, femeia a mărturisit că frumuseţea, tocmai ceea ce-l cucerise, nu era naturală, ci produsul unui şir de operaţii estetice în valoare de 100.000 de dolari

Cu un comportament aproape american, după ce a intentat acţiunea de divorţ, chinezul a decis să-şi dea în judecată soţia şi pentru înşelătorie. Instanţa i-a dat dreptate, dispunând ca fosta soţie să-i plătească daune în valoare de 120.000 de dolari.”

Intrebarea mea este urmatoarea: Tipul a divortat pentru ca a aflat ca nevasta-sa era urata sau de ciuda ca ea a tocat 100.000 de dolari pe prostii? :)))

P.S.: mergand pe firul ratiunii mele: stirea este despre chinezi, chinezii sunt toti la fel, asa am ajuns la melodia asta. Stiu, pare ca e o urma de rasism dar nu e asa, pun pariu ca si lor li se pare ca noi suntem toti la fel.

One Response

Leave a Reply