Goluri si goale

Toata lumea spune ca fotbalistii sunt prosti. Unii insa sunt mai prosti decat altii si astia trebuie dresati cum trebuie:
Stire de pe cancan.ro:

“La primul meci ca titular după despărţirea oficială de asistenta TV, Costea jr. a avut o prestaţie senzaţională şi a fost omul meciului cu Gloria Bistriţa, în care a reuşit o dublă. Becali este convins că “Nilă” va continua evoluţiile de excepţie pentru Steaua în cazul în care va sta departe în continuare de brunetă.

Ca să fie sigur că acest lucru se va întîmpla, Gigi l-a anunţat pe Costea, mai în glumă mai în serios, că este gata chiar să recompenseze financiar despărţirea.

“Stai departe de ea până la finalul sezonului, să luăm campionatul şI ai 10.000 de euro de la mine, în plus faţă de prima de titlu. zi că o să joci titular şI o să ajungi golgheterul echipei dacă o uiţi. Iar dacă ajungem în grupe în Liga Campionilor îţI măresc şI salariul”, a fost ademenit Mihai Costea, care a asigurat că oricum nu se mai gîndeşte la împăcare.”

Daca e baiat destept Costea asta poate sa-si mareasca salariul fara sa dea vreun gol. trebuie doar sa se duca la Becali si sa-i spuna: Sefu’, am agatat o gagica misto azi-noapte in club, cat imi dai sa ma despart de ea?

P.S.: doar atat mai am de zis: in clipul de mai jos golul de pe locul 3 si cel de pe locul 1 sunt date de acelasi jucator fabulos, Roberto Carlos. Pentru locul 3 inca mai astept o explicatie fizica pentru o traiectorie ireala.

2 Responses

Leave a Reply